Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

:ph34r:

Quote from: cici on September 21, 2009, 01:49:31 PM
:stop: Nije neophodno da idem, mogu i telefonom da zovem.Šta vas zanima  :P

mozes li telefonom i da probas  one kombinezonke :crazy: :D

chokoladica

Jutros odem da izvadim krv u Hexalab, i svratim u Metro ( tu je blizu) . Osacujem par modela, uhvatim se za jedne, cena, sitnica ,9000 dinara  :o Uzemem druge,7000 dinara  :o
Mislim... metro obuca jbt... :wall:

maripoza

Da, meni njihova obuca ne vredi toliko. I samo sam jednom kod njih nesto kupila (one svakodnevne cizme sto su ti se svidele, garice), al na snizenju - bile oko 3000 din, ako se dobro secam.

Ako vec dajem toliki novac (oko 100 E pa navise), onda volim da kupim nesto dobro i kvalitetno. Za takvu obucu obicno dam i mnogo vise (kao sad sto sam se odvalila za cizme i usla u minus :lol:), ali stvarno budem zadovoljna i potraje mi godinama u istom, gotovo netaknutom stanju. Osim obuce, i za dobre jakne sam spremna da platim. Za ostale krpice bas i ne.
Old enough to know better, but too young to care.

nelly

choko setila sam te se danas,vidi sta sam kupila

samo u teget boji
kada sam ih gledala u katalogu bzvz,ali kada sam ih videla in vivo i probala superiska kako lepo stoje uz nogu,mogu da se nose uz sve a i suzavaju mi stopalo :girl_haha:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Ivy

slazem se sa Pozom...bolje kupi onda nesto da valja...da bar znas za sta si dala pare...

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

jel ovo cipela?
ako jeste onda je to genijalna usteda materijala,a prodato za verovatno velike novce...bravo :clapping:

Ivy

Choko jesi li nasla cipele???? 

Gost51

moje su, moje su! :clap:
one sto sam pokazivala :clap:

janavi

Quote from: Glitter on October 01, 2009, 10:01:59 PM
jel ovo cipela?
ako jeste onda je to genijalna usteda materijala,a prodato za verovatno velike novce...bravo :clapping:

pa dobro što prepisuuješ :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Ivy

super Jackie :clap:

cijelo ljeto sam mjerkala jedne Guess sandale ... ali su bas bile skupe  :ljut:

i juce (slucajno ;D) naletim na njih  ;D samo jedne...moj broj  :innocent:... 100e jeftinije  :innocent:

mm-ov komentar bolje da ne pisem  :turpija:  :rofl:

Glitter

Quote from: janavi on October 02, 2009, 08:58:33 AM
pa dobro što prepisuuješ :rofl:
tesko mi je otvaralo pa sam samo sliku izvukla da se vidi, naravvo da sam izvukla sa tvog linka...oces da me prijavis na kradimamu  :P

chokoladica

Devojke, dok sam vadila cizme od prosle godine, naidjem na ove cipele. Daklem.. kupila sam ih...pre... 7-8 godina i obula jednom, a platila u ono vreme 150 maraka  :lol: Obula sam ih da "treniram stiklu" samo ne znam da li ovo jos moze da se nosi (ono..ne bih da budem ljankese  :lol: ). Pitanje je dakle: moze li se ovo nositi?  :D

Nanny Ogg

Moze, super su!!

Ali ne uzimaj me za ozbiljno, i ja sam ljankase  :girl_blum:

Ajte zene, ne dram'te

janavi

meni se dopadaju, baš
al i ja nisam pozdani izvor :rofl: