Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

hanna

..a ovo je moja cipala u odnosu na patiku mog 14-togodisnjaka  :crazy: :rofl:

:lol:

cici

:blink:
Priznaj, kupila si mu vece da si mirna nekoliko godina :lol:

Vila

Kuku :o
:lol:

ja sam nekad nosila 39, ali su me trudnoće sredile, sad je definitivno 40.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

limun

Finalina

bosanke imaju dusu  :girl_in_love: , a pomalo i hercegovke  :girl_haha:

ja nosim 37 i to da se ima u vidu kod prekookenaskih raspremanja  :lol:

pepi, mislim da se to cesto dogadja da sa noga uveca i prosiri, pa se to posle lepo vrati kada se i tezina stabilizuje i smanji ( nakon obe trudnoce imala sam taj skosk, ali posle prve je trajalo skoro dve godine da mi je moja obuca bila tesna, ali vratilo se stopalo posle )

hanna, pa kako bre uz ovoliku stiklu da se odmaravas (pa noga ti je kao u patuljka u odnosu na patiku)

hanna

Moje cipele su 8,5 ,njegove patike 11,5  :crazy: mm nosi 9,5 ,na koga je ovo djete blage veze nemam  :girl_haha:

martina

dakle, ja sam 38-39, zavisi od modela
uze 38 mi budu male

malo mi je nezgodna noga, naprijed je siroka, a u sredini uska, tako da mi je godinama bilo nemoguce da kupim cipele koje se ne vezu, ali od trudnoce, narocito druge, mi se rasirila noga u sredini, pa sad najvise imam cipele na "naticanje", ne volim vezanje/zakopcavanje, bas moraju da budu mrak cipele za to

inace, nije to ja da imam dusu, nego sam kreten, pa ne znam da kupim cipele... i onda tako imam kojesta sto mi ne moze ili sto na kraju ne volim... a jako sam losa u vracanju... plus uopste ne znam da skontam kad probam da mi nesto ne odgovara

nego, nisam zaboravila, nego sam bas u frci... ne stizem da slikam... a i mahom su sandala, papuce, pa cu otvoriti temu kad stignem...

i da, bas volim kad nesto sto mi ne treba na ovaj ili onaj nacin dam nekom ko mi odgovara... sestra i ja stalno imamo razmjene, kako nam se mijenjaju brojevi. bas se osjetim bezveze kad nesto sto mi ne odgovara ode nekom koga ne znam...
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

MissL

Noga mi je uska, napred siroka, sve se sklanjajte :sreca: :lol:
Zezam se ja, tako su mi ruzni prsti da sam od sandala mnogo daleko :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

gasha

http://www.cinti.it/collection.asp?idcat=20&o=0&nc=1
ova radnja se otvorila u knezu, ne znam kakve su im cene
ja sam jedne njihove kupila proletos u italiji, savrsene su
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Nanny Ogg

Cene na sajtu nisu nimalo naivne
Ali ima bas lepih, narocito cizama  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

gasha

nisu cene naivne uopste, ocekujem da su ovde jos opasnije
ali su cipele  :girl_in_love:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Ah svasta mi se dopalo.Gde se otvorila radnja, u kom delu Kneza?

gasha

SERBIAKnez Mihajlova, 39
    BELGRADO
    Tel. +38 111 2620143
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici