Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Takav rasplet zaslužuje samo  :bighug: :bighug: :bighug:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Bas vala  :crycry:  :lol:

Hvala  :flower:

Idem ja opet jos jednom, oko Bozica, kad raspale ozbiljna snizenja, pa cu sigurno tad da nadjem nesto  :girl_sigh:

Ajte zene, ne dram'te

vojka

nanny  :bighug:
i za sledeci put :voda:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Meni se i dalje nista ne svidja, jedino su mi ove prihvatljive ali nisam ni sa njima odusevljena.

http://www.bata.it/web/catalogo/collections-style-collection/161696-bata-bata-tronchetto-allacciato

Lani

Ne zezaj cici, baš su lepe.
AnaK, super su one plave čizme stvarno.  :girl_in_love:
Nanny  :bighug:

cici

Iskreno ni ne znam sta sam tacno htela, kad spadnete na dva para onda ne znas odakle da pocnes :lol: lepsa je boja uzivo, nesto su izmedju teget i crne.

stacka

Ja sam u potrazi za nekim bordo ravnim cipelama ili cizmama za svaki dan, ako neko vidi negde a da cena nije 10000 nek javi.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

bubi

Cici prelepe su.cena?sad ce gloria sn pa racunaj na popust

cici

7 150 recimo, samo 10% cak nema ni onih 5% na master.U Sisley nema nista sve sandale ostale.

Lani

Ja imam jako slične ovima, isto Batine, samo braon. A uvek gledam ove svetlije... Super su udobne i onako baš su za hodanje.
http://www.bata.it/web/catalogo/collections-donna-contemporary-collection/161517-bata-bata-stivaletto-con-fibbia

cici

Nema sanse da ih ja u tome daleko dobobacila pa ni ne gledam takve a ima sad slicnih modela puno, i slatke su skroz.

Lani

Jeste, ravne su skroz.

AnaK

Stačka, na čizme ni ne računaj sa tim limitom u ceni  :crycry:
Janko 23.7.2002.

stacka

Stvarno?
Ali ne trazim ja nista fensi, treba mi obuca za do posla i nazad za ovaj prelazni period... a ne mogu da dajem 100 evra za jedan par, ne sto ne mogu nego nemam :crycry:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.