Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

janavi

Quote from: jackie on October 07, 2009, 10:48:49 AM
da, da :lol:
ne znam kako srocih tako
ma 'znam' ja
bm: idem u samoposlugu, šta da uzmem
ja: uzmi sve što budeš mogao, ali pazi da te neko ne vidi
:P
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

chokoladica

Jao , videla sam super gilje u Bati, u Uscu. Mozda odem ovih dana da ih uzmem, ako bude bilo broja  :hm: Nisu skupe 4300 , a bas lepe, mislim da bi se i vama dopale. Nisam ih slikala (moron)

Xe

Quote from: janavi on October 07, 2009, 05:34:06 PM
ma 'znam' ja
bm: idem u samoposlugu, šta da uzmem
ja: uzmi sve što budeš mogao, ali pazi da te neko ne vidi
:P
Zvucis kao moj tata, on obozava te igre reci.
Mama ne voli.  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

janavi

ready for the rain
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

pra-sence

Janavi odlicne su !!

AnaK

Janavi, suuuuper su  :good:

Da vas pitam, koji su vam kriterijumi da bacite cipele. Sad sam sređivala cipelarnik, i teeeeeška srca se odvajam i od onih koje ne nosim  :-[
Janko 23.7.2002.

janavi

pa recimo ako nisam nosila 2 godine :mrgreen:

Ela

Janavi mnogo su lepe.
Koliko su igde ih ima, reci reci :):):)

janavi

tnx :)
jako su udobne, i izgleda tople :)

kupila sam u Zemunu, i jednoj privatnoj radnjici, u prolazu kod Soko Štarka imaju izlog (u Glavnoj)
4900din

Ela

Hvala, nadam se da cu moci trknuti do Zemuna

Lani

Janavi, znam tu radnju, nikad tamo nisam ušla. A divne su ti cipele  :girl_in_love:
AnaK, ja sam ovih dana gomilu nekih pobacala, uglavnom mi je kriterijum to koliko dugo ih nisam nosila i koliko su mi neudobne. Pošto ja kreten imam fiks ideju da se i najneudobnija cipela može razgaziti  :fool:
Što naravno nije tačno  :crazy:

janavi

ni ja nisam nikad ušla, do sad :lol:
imaju divne tašne ;)

nelly

super su cipele janavi :good:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Quote from: Lani on October 11, 2009, 06:43:45 PM
Pošto ja kreten imam fiks ideju da se i najneudobnija cipela može razgaziti  :fool:

Ja nemam tu ideju. Ali imam nekoliko pari nekih koje mi sjaaaaajno idu uz neku kombinaciju, pa ih čuvam, retko nosim u strogo kontrolisanim uslovima i - trpim  :-X
Janko 23.7.2002.

Ivy

ne bacam ni jedan par...cipele ne  :girl_in_love:  :girl_in_love: :girl_in_love:
odvojim se od garderobe..ali od cipela tesko  :love32: tj. ako ih bas bas nisam nosila ...recimo 5 godina  :crazy:  :rofl: