Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

mardz, ove trece su mi :love32:

AnaK

Mardž, obožavam  :girl_in_love:

Mono, kako su visoke ove karirane  :blink: Nikad ih ne bih s tobom povezala, na osnovu onih par slika  :sissyfight: :love32:
Janko 23.7.2002.

monochrome

Quote from: AnaK on March 11, 2013, 11:31:33 AM
Mardž, obožavam  :girl_in_love:

Mono, kako su visoke ove karirane  :blink: Nikad ih ne bih s tobom povezala, na osnovu onih par slika  :sissyfight: :love32:

ni ja :lol: :lol: :lol: :kiss1:

Margarita

i meni su trece ljubav na prvi pogled :girl_in_love:

anelore

Margarita

lepe su
ali za moju nogu previse ravne i previse uske napred

cici

Ja jedino da pocnem da gledam sandale taman mi je dovoljno rano dok se smislim i odaberem nesto taman ce biti vreme za njih :lol:
Mardz ove trece su skroz slatke.

anelore

Razumem, Mardz, ja bas volim te malo spicaste, ali ne svaki model, a ovi Kitten su za mene taman dovoljno siroki da mi je prijatno da ih nosim, a da meni odozgo noga lepse izgleda.
Sandale jedne imam od prosle godine, i jedne peep toe baletanke, sto ne znaci da mi se jos nesto nece dopasti do leta  :girl_haha: A hocu i da kupim sebi neke fine japanke za plazu.

Margarita

ufff, ja moram neke cipele da zbavim za onu svadbu, moooooram da imam ove skechersice i planiram jedne grubin sandale za leto

cici

Kako samo dva para obuce za leto :blink: japanke ne racunam :rofl: najvise volim letnju obucu,

anelore

Pa tako sto obrni-okreni zavrsim noseci jedan od ta dva para obuce, i sto neke prolecne baletanke nosim i leti  :innocent:

AnaK

Ja sam već zaljubljena u jedne sandale :girl_sigh:  :-[ :lol:
Janko 23.7.2002.

cici

Jos nisam krenula u pohode na obucu :lol:

Vila

Mono, karirane su sjajne  :girl_in_love:
Ja nekako teško nalazim baletanke, ne umem ja to da nosim...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Unabebili

Ja sam opet tanka sa letnjom obucom :girl_cray:
U junu cu da se nakupujem na letovanju, bas me briga  :ljut:

Mozda samo kupim ovde neke svetle baletanke da izguram do pola juna.
Dopadaju mi se ove Anelorine  :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/