Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

plop

Quote from: maripoza on April 26, 2013, 11:38:05 PM
Pa da, Srbija i Bosna manufaktura. :lol: Ne znam da li mogu da podmire trziste, ali sam sigurna da, s obzirom na to da jos od 80tih postoji ta proizvodnja u Bosni, u zapadnoj Evropi sigurno ne postoji nigde - ne isplati im se. Mozda postoji takodje u nekim istocnoevropskim zemljama, sve zavisi kolike su im potrebe.

Sto se Kickers itd. tice, svi prebacuju proizvodnju u zemlje sa jeftinijom radnom snagom, a svakako se svi proizvodi prave po kategorijama (razlicitog kvaliteta za razlicita trzista), tako da je potpuno svejedno gde je nesto napravljeno. U prevodu: Kinezi prave sve :lol:, od onog njihovog raspada (na koji smo mi navikli) do proizvoda visokog kvaliteta. Meni je tipican primer kozmetika, koju isti proizvodjac pravi posebno za zapadnoevropsko i za istocnoevropsko trziste - razlika u kvalitetu je ogromna.

sve se slazem  8)

2006.
2007.

Glitter

Dizelke sa neke od prethodnih strana su made in Bosnia

Zumbulica

Nisu cipele nego papuce - htela sam da vas pitam da li imate iskustva sa Grubin papucama. Hitno mi trebaju udobne papuce pa razmisljam da skoknem da kupim Grubin. Uglavnom sam cula jako pozitivne preporuke. Deci sam kupovala do pre dve godine.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

gasha

imam ja , nosim po kući i veoma sam zadovoljna
a mubb papuče nosim napolju i  to su mi najudobnoje papuče, kupila sam i kaji jeddne
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Margarita

pepi :bighug:

ne znam da li sam se javljala od jutros
:coffee:

jos sam u shoku sto treba da vadim letnju garderobu, planirala da im pakujem trenerke i dukseve za kamp, sad vise ne znam sta im treba :rofl:

Margarita

cici

Unabebili

:rofl:

Ja nosim grubinove vec trecu godinu, zadovoljna.
Debeli isto godinama, s tim sto su se poslednje rascepile na prstima posle dva meseca od kupovine  :crazy: , ali sve ostale su bile jako dobre.  :flower:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Jesu prve lepse.

vojka

i meni su prve lepse
zbog kaiseva, fazonskije su mi  :girl_haha:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

plop

Lani, glas za prve, divne  :)
2006.
2007.

kalimero

prve definitivno  :)
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

dobila sam od Bubi premocne cipele, udobne, ma diiiiiiiiivne  :love32:

i stoje mi odlicno!
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/