Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Divne su, ja sam početkom leta kupila skoro iste takve samo tamno plave. Isto dosta visoke ali super udobne.

bubi

Lani ovde kod nas si uzela?

Lani

Da, imala sam ih na onoj lakoholičarskoj kafi ako si ih primetila.

cici

Meni je peta fenomelana, to me odusevilo najvise.Ortopedska je a opet malo drugacija.

bubi

secam se ali nisam registrovala da je peta ovakva.

Lani

Aaa, sad vidim da je ova peta šuplja, moja nije, puna je ali su kaiševi na sandali raspoređeni na isti način i isto su tako debeli.

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Da, ovog modela ove godine bas ima, vidjala sam raznih boja.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Finalina

ove cicine sam videla, uz onu haljinu, na okupljanju... ekstra su!

lani sam pohvalila sandale, ali me nije cula onomad... to su neke svetlo plave, visoke, njoj savrseno stoje

ja ove godine, "po prvi put" tj ne znam kako bih rekla "posle x godina", ne registrujem ravno :D

gasha

divno ste se ponovile,
ja obozavam baletanke
cicine sandale su bas dobre, verujem da sjajno stoje
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Unabebili

meni su one cicine bele fenomenalne, skoro nisam videla nesto sto mi se tolkiko dopalo  :girl_in_love:
i kombinacija boje i model
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

E tih belih nema na netu :lol: mogla bih da uslikam nema veze sto nisu nove.Kad njih obujem bar me 3 zene zaustave da me pitaju gde sam ih kupila.

bubi

ja nisam videla te bele?
stavljaj sliku

cici