Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jesu, previsoke su, sviđaju mi se samo na slici, u njima bih se verovatno sva izlomatala.  :lol:

cici

Ja probala te tako napred visoke ne mogu da hodam u tome, na stikli mogu da budu kolike god ali ovo mi je brrrrrr.

Lani

Ja sam jednom probala neke Kitten sa platformom od 13 cm, kad sam ustala počele su da me vuku na napred, morala sam da se zadržim da ne padnem nasred prodavnice.  :rofl: Ne znam kako se hoda u tome, pritom da napomenem da mi nikakav problem nisu ni štikle ni platforme ali ipak ne preko 10 cm.

moma

linga

U Zemunu u Gospodskoj, 3600 su, a bile su oko 7.000 puna cena. Ja sam jako srecna jer nikad nista na snizenju ne nadjem. Bile su  i jedne St Oliver, kao nanulice djon, a gore crni, smedji i bez kaiscici, i dok sam se ja smisljala nekoliko dana one otisle :(
ovo mi je prva ovakva peta u zivotu, ovog leta sam probala mnogo, svidjaju mi se na drugim devojama a ja sebi izgledam u njima kao slonica ili tetka, ove su mi bas o.k. na nozi.

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

moma

bolje sto su nestale, tamaris je udobniji ;)
meni sad trebaju jedne tamaris salonke koje sam vidjela proljetos
moram da odem da vidim da li je ostao neki par

Lani

U Gospodskoj ima onih par simpatičnih prodavnica cipela plus Labrador, mogla bih da se prošetam da vidim imaju li šta zanimljivo.

linga

Ima Lani baš super modela, mene ograničava broj :( u 41 sad samo mogu da udjem :(

martina

linga, lijepe su... djeluju i udobno
jao, lani, bas je lijepa kombinacija boja... petu ne komentarisem  :rofl:

u tivtu su u kafani kraj nas sjedile dvije cure sa ovakvim petama, joj kad ustadose i krenuse da idu, raspad sistema... :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Lepe :clap: a je l nece noga da ti ispada :lol: nemoj ciglu :D

dmi

Quote from: cici on August 15, 2013, 06:15:07 PM
Lepe :clap: a je l nece noga da ti ispada :lol: nemoj ciglu :D
:cigla: sta bre nemoj ciglu :cigla:
kako da mi ispada noga?
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici