Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Sto su slatke ove Prevodilicine. :)

Anelore, kupi li one patike za jesen? Bas su dobre.

Mono, kad budes skupovala one tvoje (one na stiklu, ne veganske, tak'e imam :lol:), posalji jedne ovamo.

Ja bolje da kupim sad neke gumenjake, da mogu da se igram u blatu. :rofl:

Cici, sto lazes, kad i ti i ja dobacujemo do 180, ali kad je suprotstavljena strana u lezecem polozaju. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

cici

Pricali smo samo o stiklama :lol:

maripoza

Sta, kao, ne koristis stikle u svim (i tim) situacijama?  :think:  :rofl:

cici

Mislila sam van tih situacija :rofl:

Dacko

Juče sam se počastila novim cipelama, a mama mi je za predstojeći rođendan kupila polučizmice. I jedne i druge su iz kragujevačkog Stefana, kožne i ručno rađene, tako da su bile i skupe, ali pošto njihove sandale imam već tri godine i još su u odličnom stanju, nadam se da ni zbog ovih neću zažaliti. Na farmerke idu predivno, a i osećam se super na štiklama - sa ovim imam 185 cm.  :girl_smile:
Evo sličke, mada nisam baš uspešno uhvatila zanimljivu mahagoni boju čizmica, zbog koje sam ih i htela:

Lani

Super su ti Dacko, oba para.  :girl_in_love:

Dacko

AnaK

Suuuper su  :girl_in_love: Meni je to previsoko za svaki dan  :-[
Janko 23.7.2002.

rafa

Divne su I jedne I druge  :girl_in_love:

Cizmice mozda I nisu previsoke za dnevnu varijantu

cipele I meni jesu  :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

plop

dacko, prelepe su  :love32:

i za mene cipele previsoke, zavidim ti  :flower:
2006.
2007.

Dacko

Kod mene je sve za dnevnu varijantu, ne pamtim kad sam bila van kuće posle devet a da nisam na nekom odmoru. Kao planiram da ove sezone ozbiljno posećujem pozorište, bioskop, možda i poneko književno veče, no nešto ni sama sebi ne verujem.
Cipele jesu malo visoke, tj. neudobne, ali u poređenju s varijantama sa tankom štiklom, ove su mi super pošto su stabilnije. Čizmice su začudo skroz-naskroz udobne, a ja inače nosim ili skroz ravnu obuću (konkretno ovo, samo ružičaste boje: http://www.skechers.com/style/13588/skechers-gorun-ride-2/cchp), ili baš visoku, kad se pravim elegantna. 8) Napokon mi je sin dorastao dotle da može da me drži za ruku i kad sam na štiklama, pa ima da to i iskoristim.  :D

moma

linga

Jaoo ja tražim neke kao ove levo, samo da je maaalo manja štikla. Baš su lepe!