Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Samo uz braon total, po mom mišljenju. I teksas a sve ostalo braon. Zato i rekoh kao 4. za povremeno. Meni definitivno nisu nosive često, smatram ih prelepim ali zahtevnim :)
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: dmi on October 16, 2009, 02:33:33 PM
OT
a ko  svece za sinuse  :lol:
mani me, ubila bih za jednu  :'(

maripoza

Quote from: AnaK on October 16, 2009, 02:49:15 PM
Samo uz braon total, po mom mišljenju. I teksas a sve ostalo braon. Zato i rekoh kao 4. za povremeno. Meni definitivno nisu nosive često, smatram ih prelepim ali zahtevnim :)

Ima i drugih boja, pogledaj na zvanicnom sajtu. Imaju crne, pa neke indigo, pa neke zelenkaste.... ne znam, u stvari, koje su mi lepse (osim onih lakovanih, te mi se ne dopadaju), samo sto bi uz moje kombinanice garderobe najbolje isle ove braon. Ali i zelene su mi mmmmm. :)

Imaju i iste takve bez ovog pletenog dela, ali nije mi to to. Ove sa "carapom" su mi bolje. :) Ali lepsa je "carapa" na sajtu, nego na ovoj slici koja se ovde vidi.
Old enough to know better, but too young to care.

Nanny Ogg

Meni nece da otvori link da vidim te u drugim bojama  :crycry: A verujem da su super

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Ma i meni su ove braon  :love32: Ako ih snimiš na nekom sniženju, obavesti me  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Hocu. Al meni bi odgovaralo da ih snimim uopste, posto ih kod nas (NS+BG) nema. :(

Nanny, probaj u nekom drugom browseru.

janavi

Quote from: AnaK on October 16, 2009, 02:43:22 PM
Suuuuper ste obuću kupile  :love32:
One prugaste čizme pozine mi se mnoooogo sviđaju, ali mislim da ih je horor uklopiti. Meni bi bile idealne kao, npr, 4. - za povremeno (kao pačvork Kickers)
šta bre horor
pa tvoje je sve braon :rofl:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Pa nije sve baš jednobojno i u istoj nijansi  :-\
Janko 23.7.2002.

Lani

Jano uze mi reč iz tastature   :girl_haha:

janavi

Quote from: AnaK on October 16, 2009, 03:59:10 PM
pa ne preteruj :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Nanny Ogg

Quote from: AnaK on October 16, 2009, 03:59:10 PM

Pa zar bas mora da bude?  :think:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

Pa meni se čini da bih stvarno izgledala kao detlić sa šarenim čizmama i nekom kombinacijom garderobe  :think:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: Nanny Ogg on October 16, 2009, 04:01:04 PM
Pa zar bas mora da bude?  :think:

Ja mislim da ne mora. Takodje mislim da jos neke boje idu uz ovo (zelena svakako, posto je jedna sara na cizmi u toj boji, potom belo itd, sve zavisi kako se ukombinuje).

Lani

Ja obuću uopšte ne uklapam sa odećom. Bitno mi je da je iz iste grupe nijansi. Ili da, ako su čizme šarene kao ove, jedna od boja bude zastupljena u garderobi.

Ivy

Quote from: Nanny Ogg on October 16, 2009, 10:00:44 AM
A evo sta sam ja sebi kupila juce:

Nisu za kisu, ni za sneg, a nemaju ni stiklu  :lol:, ali cenim da ce mi za suvomrazicu odlicno posluziti, jer su postavljene iznutra. I slazu mi se uz sivu zimsku jaknu (na fazonu djubretarca). I bile su poprilicno jeftine. I super stoje.

Jel treba jos neko opravdanje da navedem?  :rofl:

super su   :girl_in_love: