Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

anelore

Meni je kod NY problem sto su mi njihove cipele broj 41 malo tesne na desnoj nozi (koja je jaca), a broj 42 su mi velike, i malo mi spadaju. Imam jedan par baletanki broj 42, ali one su spicaste, pa prstici u njima malo drugacije leze, probala sam proletos i 41 i 42, tacno bi mi trebale neke na pola broja.
Ove godine sam uzela dva para u OVS, za ukupno 2300, a volim i da uhvatim snizenje u Office Shoes za Kitten baletanke.

Lani

Oviesse još postoji, tamo na Terazijama?

anelore

Na Terazijama i u Ziri.

Summer

Da, kod Casine, a ima i u Ziri, ja mislim.

Ja sam kupila letos super baletanke u Dajhmanu, prevrnuta koza, za 2300. Meni je problem sa ovim od 1000 din sto su od vest koze i onda mi smrduckaju noge posle par sati u njima, da se lepo izrazim  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

anelore

Ja sam se preporila otkako sam kupila u Dajhmanu uloske za cipele od koze, anatomske. Em mi je udobnije kad hodam, em nema tog smrduckanja.  ;)

cici

Cipele u stradivarijusu 7000 :blink:

Finalina

to je puno ili malo?

Lani

Ja konkretno mislim da je puno.  ;D

Finalina

pa kada cici stavi  :blink:  kod 7000 ne znam sta da mislim na temi o cipelama, ako imamo na umu chic  :girl_haha:

anelore

Previse, stvarno, nisam uopste obratila paznju na cenu.

cici

Quote from: Finalina on October 18, 2013, 12:05:55 PM
pa kada cici stavi  :blink:  kod 7000 ne znam sta da mislim na temi o cipelama, ako imamo na umu chic  :girl_haha:
Sic :D
Pa za stradivarijus je puno, verujem da nisu kozne u tom slucaju bih mogla da oprostim cenu.Ja prva ne zalim da dam  za obucu ali mi za stradivarijus mnogo.
Videla sam divne u sisley bordo ljubicaste, boja kakvu godinama zelim i jedan jedini par  u gradu u broju 38 i imale su feler.

Pepi

Drugarica prodaje nove cipele, obula ih samo jednom, od stana do kola i od kola do mog stana, desna joj je mala :(

Pepi

broj je 37, gazište 24 cm, odgovara 38

Lani

Vidite ovo što je dobro, našla sam na Pinterestu.  :)

AnaK

Janko 23.7.2002.