Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

disco2000

Ne moze da se vrati/zameni jer je stvar bila na popustu - O.K., znam, ali nigde to nisu istakli tako da to nisam prihvatala kao argument :rofl: Poslovodja mi je rekla da nisu stavili obavestenje jer im nije ni stigao takav dopis. Negacija negacije, znaci da moze :rofl:
Drugo, sa racunom prihvataju reklamaciju (npr.fabricka greska) a ne zamenu, tako su mi rekli. Ni to nisam htela da prihvatim kao apsolutnu glupost (a mozda su u pravu, ne znam).
Pa onda kako rade po nekom programu koji racuna tih 20% i koji traje samo sest sati, pa da dodjem sutra (kad ne bude radio)...
I na kraju sam im rekla da cu da platim tih 20% samo nek' ih uzmu i daju mi druge.
Postigli smo, kao, dogovor da cu sutra dobiti druge i doplaticu razliku u ceni (tih drugih i ovih po snizenoj ceni). Pretpostavljam da ce ujutru da zaborave dogovor :rofl:

AnaK

Čekaj, Marty, ti si čizme ostavila kod njih, a dobila pare? Ili ne?
Janko 23.7.2002.

Glitter

a u stvarnosti su mogli da pisu ispravku fiskalnog racuna (znam, radila sam), mogli su da zamene robu, mogli su da ti vrate pare...u stvari mogli su sta god ti htela...no ili ne znaju ili su bezobrazni...tipujem na kombinaciju

disco2000

Nista, izradili su me :rofl:
Kod mene su i cipele i racun, idem ujutru ponovo, prema dogovoru. Ili opet u ponedeljak kod poslovodje.

Glitt, kao ne mogu, zbog tog nekog programa specijalno pisanog da racuna 20% popusta... ne verujem.
A i dodali su da je stvar njihove dobre volje da mi izadju u susret s obzirom da je njih 5 naspram mene jedne plus nije u pitanju reklamacija nego zamena.

Ne mogu da vam opisem koliko sam se lose osecala...

disco2000

Prvi argument je glasio: "Ne moze." Proverite. "Pitala sam malopre za jednu drugu devojku, rekli su da ne moze."

AnaK

Ma doakaćemo im  :D Sutra ću da guglam koga zoveš u ponedeljak ako sutra ne bude sve OK  :turpija:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Imamo svedoke da ste probali.
A sta da nisu za mene?
Izneli ste iz radnje.

I gomila drugih bisera...

Glitter

ako imas fiskalni racun i cipele, odneses im, oni naprave ispravku fiskala i vrate ti novac, ti njima vratis cipele i jovo nanovo...ne vidim ni jedan argument u toj njihovoj prici popust ili ne...jedino sto se ispravka fiskala radi rucno, pa onda prave zapisnik koji predaju sa pazarom (cak verujem da je zbog njih samih bolje da su to uradili veceras) to se dalje skida sa trake i odbija po knjigama tamo negde u racunovodstvu (na kraju sveta :lol: )uglavnom jedina je zackoljica sto ih kod rukovodstva prikazuje kao nesposobne...bar kod nas bese tako...radis ispravku fiskala...e nesposobnjakovicka jedna  :lol:

disco2000

Kao, nece nesto da se slozi :lol:
Ma, glup im program :lol: Dobro, nisam tako bas rekla, vec da je los :D

Glitter

me nece q da im se slozi u glavi...sta se to tebe tice sto njima nece da se slozi...otkad kupac treba da vodi racuna o prodavcu (osim da ga ne zgazi kolima na ulici)
nerviraju me ovkve stvari   >:(

:ph34r:

mene ove stvari dovode do ludila takodje  >:(... a tek cuvena fraza ..ne mozemo-proslo je kroz kasu...pa sta??? a da su ga otkucali i ja se na kasi predomislim i odustanem...sta bi onda bilo...puskom bi me tjerali da kupim ..oteli mi tasnu i pare..sta??? :hm:

hm...malo sam neurozna :D ..bolje da spavam  8)

Glitter

disco2000

Letos je majka ovog mog kupila neki komplet i platila, cini mi se, oko 4 hiljade i nesto. Kad je dosla kuci, videla je hleku sa strane, skoro na ledjima. Sutradan sam isla sa njom da zameni (bas joj se svidelo to sta je kupila).
Prvo je bilo da ne moze zamena, eto tako.
Drugo, sto niste gledali sta kupujete.
Trece, nemamo vise taj model, doplatite za drugi.
Kad je odustala od tog modela, kao i od kupovine uopste, trazila je novac. Ne moze, od danas je to na popustu, vredi tri hiljade i nesto, mozete toliko da dobijete.
Onda sam se setila da uletim i spomenem inspekciju, moze "ali da jedne od vas dve da licnu kartu, pa kad inspekcija dodje vas da zove i pita zasto ne gledate pazljivije".
Napisali su upravu tu ispravku koju spominjes, prepisali podatke iz licne karte i dodali kako nema smisla to sto radimo jer oni od toga primaju platu...

Glitter

oni vracaju para koliko su kucali na fiskalu ne koliko to nesto pod tom nekom sifrom kosta danas na popustu
krelci :crazy:

disco2000

Bilo je njihovo da probaju :crazy: