Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ne, ne, nisam lepo rekla.Nisam probala ni jedne kod nje.Ove sto sam probala su nero giardini.

vrana

aha

e pa i kod nje ce tako da ti bude  :rofl:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

Bas si mogla da me pustis da se nadam :lol: ali bar kod nje moze da se naruci ili ne moze?

vrana

ma moze sve, ali u tim brojevima, ne moze na pola broja
ali razliciti su modeli, treba sve isprobati, nesto ce mozda i da odgovara
dobre su cipele stvarno i nisu preskupe
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

cici

E to nisam znala da ne moze na pola.Svakako cu da odem da probam.A Nine west koliko su udobne?

Lani

Ja imam za sada samo jedne Nine west, planiram to da promenim  :), visoka štikla (10 cm mislim), udobne su. Treba i njih probati.
edit: One imaju manje kalupe jer kod njih nosim 40, inače nosim 39 a nekad mogu da se uguram i u 38.  :lol:

cici

Uradicu domaci obecavam :D

Glitter

Nine west baletanke su super udobne. Ja ih lovim u kurt geigeru na snizenjima za po 20 funtaca

Lani

Quote from: cici on April 29, 2014, 10:47:29 AM

Ove mi se skroz svidjaju, nemam crne sandale.Mislim imam ali su stare jako :D u odlicnom su nosivom stanju ali zelim nove :lol:
Uvek mi se nesto LILU dopadne i nikad ne odem da probam a vidim da zene komentarisu da su jako udobne.
Jedne tamno plave sto sam probala 37 mi malo 38 velike.

Super su ove, samo ja ne volim ove tanke štikle srednje visine, takve štikle volim da su deblje, ovo mi uvek deluje neudobno. :think:
Imala sam davno davno crne sandale, jedan kaišić preko prstiju, jedan oko članka, baš sam ih volela, meni je to mnogo slatko za leto.

Meni ce ove NW sviđaju, imam slične plave ali platforme.

cici

Ne volim ni ja tu visinu stikle ali mi se sandale svidjaju.Rekla bih da nisu vise od 7cm.Meni ne smeta sto je tanka.Ove nw su odlicne.

Meni su se ove dopale ali mi ne odgovara broj.

AnaK

Baš su lepe  :girl_in_love:

Ja sandale samo niže, platforma, blabla gledam.  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

vrana

ja gledam sto zatvoreniju obucu i leti, stopala su mi  :crazy:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

Meni su stopala široka seljačka :girl_haha:
Tiha patnja su mi sandalice sa dva kaišića, probala sam, stoje mi grozno :crazy:
sve ostale, visoke, niske, volim, ali moraju da budu zatvorenije od tih tanušnih...
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

vrana

pa da, i moja...
mama me zeza da imam stopala kao nikoletina bursac  :'(
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Vila

sestro moja po nožurdama :lol:  :girl_cray: :bighug: :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina