Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

moma

Jao sto su dobre, marg!

Margarita

nasla juce u bati u knezu, dve iste boje :lol: :girl_in_love:

AnaK

:clap: :clap: :clap: :girl_in_love:

Ali izgleda da je to trend  :girl_haha:

Janko 23.7.2002.

moma

Super je, mada mm je bi htio hodati sa mnom u ovome :D

Margarita

ovo je bas fora :good:

monochrome

ja vec sto godina nosim razlicite starke i baletanke :girl_haha:

Lani

Nisam sigurna da li mi se ovo sviđa.  :think: Mada, isto sam rekla onomad i za rasparene kupaće kostime.  :girl_haha:
Mardž  :clap:

Finalina

meni se svidja raspar carape na neke dobre cipele, a i ovako nekih veselih boja cipele kada se nose pola pola... pa da, isto kao i za kupace raspar, isti je fazon kombinovanja... ma sve je to stvar stereotipa

cici

Ma to je izgovor da se kupe dva para :lol:

Nanny Ogg

Molim vas, kažite mi da nisam jedina koja je na ovoj slici prvo primetila koliko njoj cipele ispadaju, pa tek onda koje su boje  :crazy: :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

ja sam samo primetila koliko joj oblik stopala ne odgovara obliku cipele :crazy:
toliko sam opsednuta ruznocom sopstvenog stopala da primecujem svakakve gluposti

cici

Pa kad su joj velike :lol:

kalimero

Quote from: Nanny Ogg on July 03, 2014, 12:00:08 PM
Molim vas, kažite mi da nisam jedina koja je na ovoj slici prvo primetila koliko njoj cipele ispadaju, pa tek onda koje su boje  :crazy: :rofl:

morala sam da se vratim da vidim kako joj to spadaju, ja sam samo boju videla  :girl_haha:

drugar moj obozava da nosi "raspar" cipele, mislim ne od dva para, nego taj tip gde se leva i desna cipela namerno razlikuju, po boji, materijalu, obradi...... interesantno izgleda kad se nadju cipele koje su bas dobro odradjene  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

ja sam samo primetila koliko joj oblik stopala ne odgovara obliku cipele :crazy:
toliko sam opsednuta ruznocom sopstvenog stopala da primecujem svakakve gluposti

Urbana

Quote from: Margarita on June 30, 2014, 09:02:58 PM
zamalo sam kupila ove, bile na popustu 20%

ali imali 2 para u broju 38, kod oba na desnoj kaiscici braon, na levoj krem  :blink: :fool:

Ovakve ja volim....malo se podignem a znam da je udobno.

Nego ako neko misli mozda da obradujem mamu ili svekrvu....ja sam svoju mamu obradovala sa jednum penzos medicus cipelama.....savrsenstvo od udobnosti pa da podelim sa vama

Prodaju se u Deichmannu.

http://www.vanharen.nl/NL/nl/shop/merken/medicus.cat?r=5&c=3&filter-brand=medicus&orderby=topseller&st=PRODUCT&filter-cat=merken/medicus
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma