Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

jel i tebe vuce unazad :girl_haha:

Lani

Ove moje današnje ne vuku unazad.  :girl_haha:

monochrome

rekla ja to mami...kaze ona da razume, posto i ona preferira petu...ja joj donela iz uk neke bas visoke...ona kaze, moze i da trci u njima koliko su udobne :girl_haha:

Glitter

Nema greske sa tommyjem  :girl_haha: :girl_in_love:

martina

da, ja sam to za unazad prvi put cula od moje mame

pa ja, anak, sjecam se ja da si ti prosle godine isto kupvala za teksas i plavo  :girl_haha:

ja kad bih ovo sad meci procitala da nekome drugacije sandale trebaju za teksas i plavo a drugacije za zuto, mislio bi da sam s uma sisla :D
tj ne bi, naviako je vec. kad god pokusa da me upita zasto mi trebaju jos jedne cipele, odustane od slusanja nakon dvije recenice :D
najbolje, one art sandale iz mostara vidio neki dan, kaze: ti kupila nove.
jok reko' imam ih vec vise godina.
ne vjeruje, morala sam slike iz lake placida od prosle godine da vadim :D

sad kad stigne paket on ce: jesi to opet narucila stare sandale :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Quote from: martina on July 17, 2014, 12:40:23 AM
pa ja, anak, sjecam se ja da si ti prosle godine isto kupvala za teksas i plavo  :girl_haha:

Jesam  :crycry: I kupila sam divne, i mislila da će to što su kvalitetne :lol: značiti i da nema veze što im je štikla visine 9, ali ima, ja u tome ne mogu duže od par sati  :crycry: Tako da sam imam prelepe za 'prilike' a opet mi fale za posao i svaki dan :lol:
Janko 23.7.2002.

Margarita

devojke, svidja mi se izbor :clap: :clap:

Lani

Martina  :lol:
Jeste mnogo 9 cm po ceo dan, posebno ko nema višegodišnji trening stajanja na štiklama.

Zumbulica

I Lani i AnaK  :clap: savrsene  :girl_in_love:
Ja sam pre neki dan protrcala kroz Camper, ucinilo mi se da je odlicno snizenje  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

dmi

Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

dmi

ne smem ni da kazem kolko sam ih platila cigliracete me odmah
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Glitter

:lol:
Obzirom da u uk ja nine west nalazim za. 20-30£ rekla bih 20-30$ pa nek ide zivot ali koralne mi se svidjaju bas bas

Lani

Dmi, super si se ponovila.  :girl_in_love: :clap:
Ja nešto ne volim tu chunky štiklu/petu  :think: a vidim gomilu cipela ove godine sa njom. Nikad ja to nisam nosila, ne stoji mi. Moje sve cipele koje nisu ravne ili su platforme ili tanke štikle.

vrana

od novosti mi se najvise svidjaju lanine baletanke iz bate  :girl_in_love:

anak, kolika ti je ova platforma? bas su lepe i sigurno jako prakticne, ne samo za dzins i teget, nego za gotovo sve varijante (mada je meni limeta varijanta atraktivnija), samo mi se cini da ni one nisu bas naivne sto se visine tice  :think:

ja sam kupila konacno jedne ravne cipele, tj baletanke, jer je strasno pocela da me zulja sva obuca, i kao ajde malo da ucinim plezir svojim stopalcima, i kupim u naturalizeru bas lepe baletanke, kad i one krenu da me zuljaju, napred, u koreu palca

i kaze mi jedna koleginica prekjuce, pa pobogu, tebi se pravi cukalj, zar ne vidis?

i tacno je to,s ad sam bas ocajna, vecinu obuce koju imam ne bi trebalo da nosim, plus, posto je ocigledno zglob pod upalom, sad moram da to saniram par dana i najbolje bi bilo samo u patikama da hodam, sto ne dolazi u obzir  :crycry:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

kalimero

Quote from: vrana on July 17, 2014, 09:54:48 AM
od novosti mi se najvise svidjaju lanine baletanke iz bate  :girl_in_love:

anak, kolika ti je ova platforma? bas su lepe i sigurno jako prakticne, ne samo za dzins i teget, nego za gotovo sve varijante (mada je meni limeta varijanta atraktivnija), samo mi se cini da ni one nisu bas naivne sto se visine tice  :think:

ja sam kupila konacno jedne ravne cipele, tj baletanke, jer je strasno pocela da me zulja sva obuca, i kao ajde malo da ucinim plezir svojim stopalcima, i kupim u naturalizeru bas lepe baletanke, kad i one krenu da me zuljaju, napred, u koreu palca

i kaze mi jedna koleginica prekjuce, pa pobogu, tebi se pravi cukalj, zar ne vidis?

i tacno je to,s ad sam bas ocajna, vecinu obuce koju imam ne bi trebalo da nosim, plus, posto je ocigledno zglob pod upalom, sad moram da to saniram par dana i najbolje bi bilo samo u patikama da hodam, sto ne dolazi u obzir  :crycry:

vrano  :bighug:

znam da cete sad da me ritualno spalite zbog predloga, ali udobnost nekad nema cenu.......a mokasine?  :-[
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.