Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

kalimero

dmi, odlicne su i super ti stoje  :good: :good:

nikad nisam ni probbala cipele koje imaju ovakav spic, ne znam ni kako bi mi stajale niti da li bih umela da hodam u njima......ili jos ludje, vozim  :nokti2:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

dmi

Quote from: kalimero on July 18, 2014, 10:00:07 PM
dmi, odlicne su i super ti stoje  :good: :good:

nikad nisam ni probbala cipele koje imaju ovakav spic, ne znam ni kako bi mi stajale niti da li bih umela da hodam u njima......ili jos ludje, vozim  :nokti2:

nista to meni ne smeta za voznju. ove u spic uzimam za pola broja vece uvek da me ne bi stezale kod palca jer imam s vremena na vreme problema sa palcevima.
imam i ovakve sivkaste/drap lakovane slatko ih nosim.
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

kalimero

moracu bar da probam  :girl_smile:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

gasha

Dmi, divno ti stoje  :love32:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

dmi

ja inace imam problem sa stiklama u smislu da ih sjebem u kolima do nepopravljivog stanja. posebno desnu

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

monochrome

Quote from: dmi on July 18, 2014, 08:58:18 PM
ja moram da vam pokazem jos jedan ulov
ne mogu da ih nadjem na netu pa sam slikala

hejjjjj sexy lady :girl_haha: :girl_in_love:

kalimero

Quote from: dmi on July 18, 2014, 10:36:40 PM
ja inace imam problem sa stiklama u smislu da ih sjebem u kolima do nepopravljivog stanja. posebno desnu

:friends:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Janko 23.7.2002.

dmi

disco2000

Odlicno ti stoje :good:

Mislim da nikad nisam probala ni slicne :think:

Lukina mama

Anak, odlicne su ti cipele  :girl_in_love: meni se ono pink bas svidja :)

dmi, odlicne su  :good:

ja kupih sebi jedne, trazila sam uz haljinu za svadbu gde idemo sutra, i sve su ili sa stiklom sa kojom ne bih presla ni 5 koraka ili neke ravne.....

i nadjoh ovo, platila sam ih $15 pa da ih samo jednom nosim, osevapih se  :girl_haha:

http://www.ebay.com/itm/NWOB-Express-Black-Wedge-Platform-Heel-Shoes-Size-8-/271549728637?pt=US_Women_s_Shoes&hash=item3f39a0077d
Luka ,09 April 2005

Glitter

Dmi prelepe su :clap:

Moja ex sveki pati puno od cukljeva, vremenom joj se stanje pogorsavalo pa je bila ogranicena sa obucom sad moze da nosi patike (koje uvek pucaju sa strane gde su cukljevi) i papuce.
Moj ex je poceo da ih ima (bar se zalio)

Znam da su bolni i da postoji operacija

kalimero

ove selidbe su super stvar :lol: sad smo pretresle maminu obucu, i kako nemam za sebe za nastupajucu jesen, jer je l te nosim inace stikle, makla sam joj 2 para mokasina, 1 jesenje cipele, 1 cizme i 1 japanke :lol: naravno, ona je ko butik, ni ne primecuje se smanjenje kolicine :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

AnaK

Kali, diiiivno  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

vrana

kali, super  :clap:

lani, rekla mi je da je to cukalj u razvoju, pocetak deformiteta i da se jos uvek moze spreciti da se dalje razvija ako bih nosila iskljucivo patike, sto ja svakako necu uraditi  :-[

sad je pod upalom i zato me boli, tako da sada pijem neke tablete xeforapid i mazem diklofen gel da mi se to smiri i neko vreme cu morati da nosim patike, ali stvarno ne mogu celog zivota

trenutno me ne boli jedino u patikama i nekim  h&m baletankama koje su toliko razvaljene da me nigde ne stezu
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.