Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

cici

Kako se zatvorila kad su mi prekjuce poslali mail da su dobili jesenju kolekciju?

AnaK

Ne znam, možda su ostali samo u Piramidi. Ne samo da su se zatvorili, nego nema više ni izloga, tu je zazidano i postoje vrata  :crazy:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Ja se ponovila kod onih mojih iz Šimanovaca. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Daj sliku, Airstep  :girl_in_love:
Šta smo mi beše zaključile, oni imaju neku povoljniju fabričku prodavnicu ili ne?
Ja pamtim jedne Lilitine čizme  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ja pronadjoh da sam mami jos letos makla jedne tamno braon plitke za kisu i jedne cizme, bež, antilop, za ovaj nastupajuci period..... tako da ne moram da se ponavljam.....  :girl_haha:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

maripoza

Quote from: AnaK on September 26, 2014, 09:03:10 PM
Daj sliku, Airstep  :girl_in_love:
Šta smo mi beše zaključile, oni imaju neku povoljniju fabričku prodavnicu ili ne?
Ja pamtim jedne Lilitine čizme  :girl_in_love:

Ove su Mjus: http://www.cotton.rs/images/nove-naslovne/prva/02.jpg

Izgleda da nemaju. Kad sam ih onomad zvala, uputili su me iskljucivo na Knez obucu u BG i Cotton u NS.

Nedavno sam bila u outletu fabrike obuce u Rumi. Oni sto proizvode Shoestar i sl. E tamo jesu nize cene nego u prodavnicama, ali nisam sad nasla nista interesantno.

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

bas su dobre, maro  :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

gasha

pozo , bas su dobre i znam i da su udobne  :good:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Nanny Ogg

Meni se skoro sve ove Cotton sviđaju  :crycry: :crycry: :crycry:

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

Udobne su, bas. Celu svadbu su izgurale. :lol:

I meni, Nanny. Al jos nemam karticu kojom mogu da kupim pola radnje. :lol:
Inace, mislim da se prodaju i negde kod tebe. Posto nisu Cotton, nego Simanovci. :girl_haha:

maripoza

"Za sada je obuću "Air Step", doduše manji broj modela, moguće naći i u mnogim radnjma po Srbiji. Tako, na primer, sarađuju sa firmama "Mistral", "Thema", "Faraon", "Dermond" iz Beograda, "Coton" iz Novog Sada, "Stana komerc" iz Kraljeva, LMN i "Enko" iz Novog Pazara, "Peko" iz Skoplja, "Gazela" iz Podgorice, "Banjo" iz Subotice i "Mis" iz Niša."

Problem je samo sto njima stigne od svakog modela po 1 broj i kad se proda, nema vise. Sve ide za izvoz, u ove nase radnje dospe po nesto i to samo po 1 komad u 1 broju. Koza je odlicna i preudobne su, zaista.

jel

Pozo&Gasho, blago vama :clap: :clap:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

maripoza

Quote from: linga on September 26, 2014, 09:55:31 AM
Cizmice su predivne! Nacula sam da i oni imaju neki outlet u Rumi, ali ne znam gde...

Zovi ako ti treba navigator. :zlocka: To je na obilaznici, nije u samom gradu.
Samo trenutno su pretrpani papucama i baletankama, imaju nesto malo cipela i jos manje cizama.

Lani

Joj Pozo što su dobre.  :girl_in_love: