Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

Quote from: AnaK on September 29, 2014, 10:11:12 PM
Pa eto, taman traži i teget za mene  :rofl: :kiss1:
a kakve teget sad trazis?
zar nemas one geox?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Summer

Ja sam imala jedne baletanke iz h&m-a, divne boje, ali grozno neudobne, nisam ih 3 puta obula. Sara se zalila da je zuljaju hello kitty balet.iz h&m-a. Mada, obe imamo bas osetljivo stopalo.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Quote from: martina on September 29, 2014, 10:34:06 PM
a kakve teget sad trazis?
zar nemas one geox?

Sandale, sandale :baba:
Janko 23.7.2002.

martina

ajoj, ja sam mislila da su ove zadnje sandale - to
ok, izvinjUJEm se  :kiss1:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

:blink: :burko: Pa nisu teget  :crycry: Ne zabušavaj :baba:  :rofl: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Nemam ni ja nista H&M. Ove lepo izgledaju, pojma nemam kakav bi mogao biti kvalitet, ne secam se ni da sam ikad videla njihovu obucu, osim onih papuca, sandala, espadrila i slicno po inostranstvu.
Old enough to know better, but too young to care.

martina

pa ja sto sam vidjela h7m obuce - nije neki kvalitet. sad koliko izdrze, javice nam zumbi
mislim, za tu cijenu je ok, bar ja tako mislim, inace je kod njih sve za jednu-dvije sezone.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

moma

Prevodilice, ove sive bs divno izgledaju!

Nanny Ogg

Ja sam imala neke sandalice, baletanke i sl iz HM. Traju taman onoliko koliko ih platiš   :girl_sigh:

Sad sam u potrazi za čizmama, zamislila sam  :lol: neke sa štiklom, u nekoj nude boji (može i svetlosiva) i da ne koštaju Boga oca. Naravno, nisam ih našla, al ako vidite nešto što odgovara opisu u prestonici, vičite  :bighug:

Nešto ovako  http://fashionhoob.com/knee-high-boots-for-women-2013/knee-high-boots-women/

Ajte zene, ne dram'te

kalimero

jao, sto su lepe nanny.....  :girl_in_love:
pre dve tri godine ih je bilo na sve strane, ovih nude cizmica......javljam ako u prolazu nesto vidim.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Ja imam nude čizme Nanny iz Labradora, doduše od pre 2-3 godine, možda da pogledaš kod njih?

Nanny Ogg

Nema Labradora u mom selu  :girl_sigh:

Ajte zene, ne dram'te

Lani

Kad ćeš ponovo u naše krajeve?  :kiss1:

Nanny Ogg

Za Sajam knjiga, nadam se

Ajte zene, ne dram'te