Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ja sam sigurna da su one meni previsoke, ali bih se rado uverila  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Lani

Quote from: AnaK on January 29, 2015, 01:46:14 PM

Zvala ja, nema ih ni u jednoj, pošto je letnji model. Možda može da se dogovori da ih centralnog magacina dostave nekoj prodavnici, al' to mora putem kontakt forme na sajtu.

Super su ti, summer, za tvoje duge noge  :girl_in_love:

Hvala draga.  :kiss1:

MissL

Moja koleginica je kupila ubistveno dobre cizme u Shoestaru pre mesec dana, a sad ih nema ni u prodavnicama ni na sajtu :crycry: Moracu da slikam kad ih obuje, posto me i u radnjama ubedjuju da ih nisu imali :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

stacka

A ja dosla da kazem da ih nema ni u Shoestaru u Zmaj Jovinoj, proverila za vreme pauze. :girl_haha:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Glitter

Quote from: MissL on January 29, 2015, 03:36:32 PM
Moja koleginica je kupila ubistveno dobre cizme u Shoestaru pre mesec dana, a sad ih nema ni u prodavnicama ni na sajtu :crycry: Moracu da slikam kad ih obuje, posto me i u radnjama ubedjuju da ih nisu imali :lol:
mozda nije kupila u shoestaru :think:

MissL

Znala sam :lol: ali 'ajde necu da te cigliram... Prvo smo ih videle na sajtu, a onda otisle u shoestar kod fontane na Trgu NP
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

martina

ja kupila ove neki dan
https://www.softmoc.com/ca/womens/geox/dress-shoes/ballerina/piuma%20blk/lds-piuma-blk-leather-ballerina-flat

sa nekim kuponima me dosle 40 dolara

inace, geox jesu malo uze, ja isto ne mogu svaki model, bas moram da probam
meni je stopalo usko, samo je naprijed siroko, pa u stvari malo ima vrsta cipela koje mogu
ovakve spicaste sto vi postirate - ni u ludilu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ja ne mogu da vidim sliku, ne učitaba mi stranicu uopšte.
Janko 23.7.2002.

Lani

martina

moze ovako:

nisu bas ove sto je lani nasla, nemaju lastis  nego obicne
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Lani

martina

hvala :)

nosim ih na poslu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Janko 23.7.2002.

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.