Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

cici

Videla sam ih na Terazijama u novoj radnji ali po ceni od oko 9000.

Lani

Shit, na sajtu je bila niža cena, u to sam sigurna. :sissyfight:
Nema veze, moram barem da ih probam.

Vila

Moraću onda da skoknem posle posla do immo centra, nema drugog rešenja :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Ma da, bile su snižene kao vansezonske, sad su ih vratili u 'sezonu'. ALi isto, moram da se uverim u ono što znam, da su mi previsoke  :rofl:
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: Lani on March 14, 2015, 10:59:15 AM
Shit, na sajtu je bila niža cena, u to sam sigurna. :sissyfight:
Nema veze, moram barem da ih probam.
To sam isto porkomentarisala i u radnji ali se ne secam koja je bila prva cena, ovih 9000 je vec snizeno sa nekih 12000 cini mi se.

anelore

Vilo, ako ides, pitaj ima li 41 za ovu moju licku nogu  :girl_haha:

bubi

A ako imaju male brojeve tipa 36  javite :turpija:

Lani

Javiću kojih brojeva ima i za ljubičaste i za teget. Iste ovakve teget imaju.

MissL

Jbt kad se setim kako sam jurcala na stiklama sa Stivom u vrtic, pa posle po njega, pa u skolu... a u poslednje vreme kad treba samo sebe da nosim na stiklama :lol: ne nosim ih skoro uopste.

Zato cu da izaberem neke posebne za povratak svojoj/mojoj zenstvenosti :lol: a kao po difoltu uvek mi se svide previsoke :girl_sigh:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

i tebi dobro stoje ;) imas dobre noge

AnaK

Probala plavo-srebrne, hvala Cici na dojavi. Meni su previsoke i za 2h, bar mi vise nisu patnja. :girl_haha: Sada kostaju 10.000 (9.990) i imaju 36, 37 i 39. Na tima koje sam probala je ostao istorijat snizenja - 10.490, 7.990 pa 5.990. Sad su ih vratili skoro na pocetak. Meni su potpuno neprimenjive, ni na svadbu :lol: ne bih mogla u njima, tako da me ni cena ne jedi.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja sam kupila ljubičaste.  :diva:
Od njih je ostao još samo broj 36, teget 37, crvene (i one su baš lepe) imaju 36 i 40 i srebrne 36 i 38. To je sve.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

divne su  :girl_in_love:

ja sam juce bila u Bicester outletu (ovaj autlet je onaj the najfensiji posto ima DIOR, PRADA, ARMANI,KENZO i ostale glavonje u svetu mode -cene jasno nepojmivo visoke al opet snizene :lol: )
Udjem u LK Bennett prodavnicu (obozavam njihovu obucu, obozavam) u mojim burgundi baletankcima i odnah sa vrata tri prodavacice skocise sa: Jao sto su leeepe cipele  :girl_haha: (Mama ih dovela kuci  :rofl: )

i htedoh da si pazarim ove

ili ove (boja je inace fuksija, a imaju i zute)

i na kraju nisam mogla da se odlucim, a bilo mi mnogo (165£ po paru) da kupim sve  :crazy: