Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

moje vidjenje je da ako ti se svidja udobnost i boja, a videla si takodje da ti je ok prihvatljivo na nekom koga poznajes (Lani), mozes da pokusas i das im sansu. Investicija je onako, fina za udobnost koju nude (meni jako jako bitna stvka), ali nije nesto sto ne bi prezalila (pre ili kasnije :lol: )

AnaK

Ma probam sutra na farmerke, taj me utisak mnogo zanima. Mislim, ako ih kupim nosiću ih, navikla se ne navikla :lol: U krajnjoj liniji, šta ima u stopala da se gledam  :rofl: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

anelore

Ja mnogo volim spicaste baletanke, mnogo, vec preko nekoliko sezona :girl_haha: Super idu na sve modele farmerki, ne mogu da zamislim da te probanje na farmerke razuveri.

Zumbulica

Meni deluju super elegantno, mada ih nisam imala .... cini mi se da bi moja noga u njima delovala jos sire.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

Prave ste drugarice  :girl_in_love: Izveštaj sutra uveče, a ako ih kupim, onda preksutra i tradicionalna prolećna fotka za fejs :lol: :bighug: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

anelore

Quote from: Zumbulica on April 20, 2015, 09:45:57 PM
Meni deluju super elegantno, mada ih nisam imala .... cini mi se da bi moja noga u njima delovala jos sire.
Nema sanse, probaj jedne spicaste baletanke i jedne sa oblim vrhom pa ces odmah videti koliko spicate izduzuju celo stopalo.
A ove sto su mi lepe  :girl_in_love: ...Cena im je dosta visoka, kao i za vecinu Lilu obuce, ali bas su mi romanticne.

kalimero

a je l nemate problem da vam stopalo deluje jos duze?  mislim, meni dovoljna ova 39/40 velicina, ne moram jos da izgledam nogatije  :-[
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

anelore

Ja nosim broj 41, uglavnom mi ne smeta, mada sam ove LIlu probala spicaste sa malom stiklom, kao kanu da sam obula  :lol:

martina

pa stopala su obicno srazmjerna visini, ja jos nikad nisam srela ljude da mi se cini da im je preveliko stopalo, to ima samo u pepeljugi

a jesam vidjela ljude koji imaju premala stopala za visinu, moj drug peca, anKin zemljak, visok dva metra, a stopalo 42. izgleda ko da ce na nos da padne

a inace ne znam da bih ja licno sebi uzela spicaste baletanke, al to je ono - kad ti se nesto svidi, onda nema veze sto krsis sve principe  :rofl:. mislim, mogu da se nadjem :rofl:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Nekako ni meni to nije smetalo, prosto ne izgleda kao 42, vizuelno deluje izduženije, ali više u nekom 'elegantnijem smislu'.

Meni su ove baš lepe, danas naelteh tražeći te koje mi se sviđaju:

Janko 23.7.2002.

monochrome

anaaaaaa, ja sam isto te snimila i pomislila na tebe :girl_haha: :girl_in_love:

AnaK

Janko 23.7.2002.

Blue

ja bas volim spicaste baletanke i uopste ravne cipele.  :girl_in_love:

cim vidim stiklu, odmah mi se ne svidjaju  :think:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

bubi

AnaK ove gore na slici su prelepe.
ja licno vise volim kako mi stoje "oblije"baletanke.

nego imala bih jedno pitanje za vas.
treba mi pomoc u kupovini obuce za majku.
kupila sam joj Grubin papuce ali joj za izlazak napolje ne odgovaraju.
s obzirom da se ona jako tesko krece, treba nesto sto ce joj drzati zglob a da joj noga moze uci u isto jer je otecena.

AnaK

Bubi, meni na pamet pada samo nešto ovakvo:

http://marcomed.ro/incaltaminte-medicala-ortopedica-scholl/965-sandale-scholl-airbag-strap.html

Taj tip, gde se sva tri kaiša zasebno podešavaju.
Janko 23.7.2002.