Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

11000 iljade...ima nekoliko modela...pisah ja o njima ranije  :girl_cray: :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

aleks

Lani, savrsene su  :girl_in_love: bas su kao za meine  :kiss1:

Una, crvene su super.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

AnaK

Quote from: Unabebili on October 05, 2015, 09:23:20 PM
11000 iljade...ima nekoliko modela...pisah ja o njima ranije  :girl_cray: :rofl:

Da, da, čini mi se da smo se tu našle. 11.000 sad ne zvuči tako strašno, koliko je zvučalo pre nekoliko godina. Jer su sve cipele sad skuplje nego što su bile :girl_sad:
Janko 23.7.2002.

Dada

Svidjaju mi se Cottonovi modeli  :girl_in_love: Ima li iko predstavu o kvalitetu i cijenama, trebaju mi cizme, na sajtu nema :hm:
Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Unabebili

Jao, GAsho sto  su dooobre  :good: :good:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

jel

I meni se svidjaju ove crvene  :love32:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

cici

Za Shoestar treba pratiti gad bude Sopping N. tad imaju popust a ko ima karticu sabiraju se popusti.

Lani

Misliš za Shoe star? Ne znam da li se sabira popust na SN sa onim sa kartice, baš ću da pitam.

Dado, ne znam, ipak je Koton prvenstveno prodavnica odeće, ja nešto obuću volim da kupujem po prodavnicama koje su baš za to. Eventualno u Zari gledam cipele, ali i njhove često ne mogu baš da se pohvale udobnošću i kvalitetom.

cici

Mislim da se sabira, ali proveri pa javi onda to ne bude bas mali popust.

gasha

i ja mislim da se sabiraju popusti

Lani, ja mislim da taj Koton sa cipelama, nema veze sa onim u Uscu , ako na taj mislis
ovaj Koton sa cipelama i nema prodavnicu u Bg samo u Ns, mogu devojke iz Ns da nam provere
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

U pravu si, Gašo.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ajoj, izvinjavam se onda, nisam znala da postoje dva Kotona.  :girl_haha:

gasha

Ja se sve vise primam na ove koledzice  :girl_haha:
javite kad bude shopping night please
ja to ne pratim bas redovno

lani  :girl_haha: pa tu smo da razmenjujemo ovakve info, od yivotne vaznosti  :kiss1:

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

anelore

Covece, ako su sve ove cipele po 8000 dinara, onda one Lilu za 9000 ili na akciji za 7000 vise ne deluju tako skupo  :think: