Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Asos dostavlja u Srbiju ;)

AnaK

Zna, ali nema broja, mislim  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

vrana

A sto pa da ne lice na tebe? Baletanke lice na svakoga, a i ova boja je bas fina, neutralna, ne znam uz koga ne bi isla. Jedino ako ti je masna previse romanticna? Meni su bas bas slatke
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

I meni su slatke ali deluju neudobno, tačnije ovaj deo iznad pete deluje jako kruto i nesavitljivo.  :nokti2:

vrana

E deluje, ali ne mora da znaci. Ja sam se tako dvoumila oko jednih naturalizer baletanki, izgledao mi je taj deo previse dubok i previse tvrd, ali se ispostavilo da se uopste i ne oseti. Nazalost, one me ubijaju spreda, pa ih svakako nosim samo kada su mi one jedina opcija za uklapanje sa garderobom  :crycry:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

vrana

ou maj gad, bole me noge u tvoje ime  :lol:

meni su odlicne i na uske tamne farmerke  :good:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Glitter

u momentu me zabolele i noge i kicma i trepavice :lol:

odlicne su stvarno  :good:

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Vila

Ja ću ovo da probam ovih dana, zaljubila sam se :girl_haha:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

cici

Na Ani sam citala komentare za obucu ako pise da su made in Spain da su dobre i udobne ako ne treba ih preskociti.
Dobre su bas

Lani

Ja recimo imam jedne Zarine baletanke koje sam na kraju morala da prosledim snaji (ona je otprilike pola broja manje od mene), toliko su bile krute i neudobne, njoj su bile super. A imam jedne na tanku štiklicu (ne ovako visoku doduše) i potpuno su mi OK, što se udobnosti tiče.

MissL

Nista od obuce nisam kupovala u Zari, sve sto sam uzela u ruku mi je delovalo :crazy:

Ovo made in Spain se odnosi na Zarinu obucu ili mislis inace?
Nekad je bio butik na Bulevaru, prodavali su spansku obucu i bile su fenomenalne, koza savrsena.. bila sam ponosni vlasnik dva para...

U ovima te Lani vec vidim :girl_haha:

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

vrana

mislim da se odnosi na zaru

ja razmisljam za prolece dakupim neke beskaste cipelice, da imaju stiklu ali da budu mnogo meke i udobne cukaljwise
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.