Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

:ph34r:

Anak :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Quote from: Glitter on March 26, 2010, 10:42:12 PM
glitt jer vaga u kompletu...sve moze u paru :girl_haha:mene nije izlecila  :rofl1:

edit: ja mislim da je najrealnije da se stepen bolesti utvrdi tako sto cemo fotkati djonove cipela :lol:

:rofl: ne treba da te izlijeci nego ukaze na moguci put samopomoci pri neodlucnosti :lol:

:nokti: ne djonovi

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

djonovi, djonovi  :rofl1: :rofl1: :lol:

Glitter

neodlucna sam za medalju, nema mi ni pomoci, a tek sam na samopomoci slaba  :D

maripoza

Glit, nista ne brini, ne razlikuje se to mnogo od moje boljke: ja sam vrlo odlucna - ali, hocu sve. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

huh sad mi je mnooogo, mnoooogo lakse  :rofl1:

maripoza

Ja stvarno ne znam zasto se vi vage uopste zamajavate odlucivanjem, kad lepo mozete da uzmete sve i da vas ne boli glava.   :lol:

Quote from: Glitter on March 26, 2010, 10:56:13 PM
neodlucna sam za medalju, nema mi ni pomoci, a tek sam na samopomoci slaba  :D

ni meni ne ide ta samopomoc...treba mi pomoc ..finansijska :rofl:

Glitter

pa zbog najbitnije vrline koju posedujemo, a to  je skromnost  :D
prvo pokusavamo da odlucimo unapred, pa da se suzdravamo pred izlogom, kad vidimo dva (ili vise  :D ) para tu pocinje anksioznost, posle probe je vec pala kapna i to je to...kad malo bolje razmislim, ja sam sve ove korake vec presla u glavi na putu do prodavnice, pa sam bar na vremenu ustedela...znas, neodlucnost ume da potraje  :D

maripoza

Ne znam, Glit, jedna moja drugarica vaga je pocela odavno da primenjuje moj recept, i odlicno joj ide. Svake godine dokupi jos jedan cipelarnik. :lol:

nadam se da se nece skoro seliti...koji je to pakao sa cipelama u kutijama :lol:

Glitter

nemam ja nista protiv da u tom slucaju umesto samopomoci dobijem finansijsku  :turpija: ph ce da mi bude guru 8)

Glitter

finasijska za dve persone, jer ko zna dokle ce ivku trpeti onaj njen...a ja joj jos davno obecah azil  :D

maripoza

Quote from: :ph34r: on March 26, 2010, 11:11:05 PM
nadam se da se nece skoro seliti...koji je to pakao sa cipelama u kutijama :lol: