Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Jao videla sam uživo ove crne baletanke, preslatke su.  :girl_in_love:

Vockica

Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

AnaK

Realno, meni lično je i 6.000 mnogo za cipele koje su nosive par puta godišnje  :-[

A ja ću postati srećna vlasnica ovih:

http://www.zalando.de/geox-marinella-ballerina-bluetan-ge1-fzw-0020-99.html?wmc=COM_16043
Janko 23.7.2002.

Vockica

I meni je mnogo....
Ove tvoje su super!!
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

gasha

vocko divne su, ali samo u specijalnim prilikama

AnaK, ove izgledaju  :good: i udobne i lepe, da li ih ima u nasim radnjama ?
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

I ja sam ih procenila sjajnom kombinacijom za jesen  :girl_in_love: Nisam ih videla, ali u naše prodavnice još nije stigla jesenja kolekcija, možda ih i bude. Našla sam ih na nekom sajtu za 60€, a Aleks je bila raspoložena da se smara sa mojim cipelama ( :kiss1:), i eto  :love32:
Janko 23.7.2002.

Lukina mama

aleks, mnogo lepe sandalice, s uzivanjem da ih nosis  :kiss1:

ja odkako sma imala problema sa ledjima, samo ravne....imam nesto ovakve, samo je kombinacija srebrna i zlatna boja: http://cgi.ebay.com/Mila-Paoli-Italy-Green-White-Sandal-Thong-Leather-7-M-/390195932320?pt=US_Women_s_Shoes
Luka ,09 April 2005

Glitter

nisu cipele ali mi stizu iz Jamerike  :girl_in_love:
Aldo

AnaK

:girl_in_love:

LM, ja baš zbog kičme teško nosim ravno, posle par dana moram da 'presečem' štiklom. Optimalna visina mi je 4-5 cm. Moj ortoped tvrdi da je to potpuno logično, i da je to idealna visina za kičmu.
Janko 23.7.2002.

AnaK

E, cda, probala sam one divne plave Miss60's kao što je Ivy kupila  :girl_in_love: Preširoke su mi  :blink:
Janko 23.7.2002.

Lukina mama

vidis ja sam probala da nosim stiklu, otice mi noga, i nema sanse, ove Mia Paoli su mi super, nisu skorz ravne a udobne.....
Luka ,09 April 2005

AnaK

Baš je sve individualno  :bighug: Ja bih baš volela da mi prija ravno, mnogo je veći izbor onoga što mi se sviđa :girl_sigh:
Janko 23.7.2002.

Glitter

vocko ja bih ih kupila, moja drugarica je celu svoju svadbu pregurala u njima (samo ljubicaste) i nastavila da ih nosi...kaze da su ekstra udobne...ja hocu da kupim i to uskoro jedne takve pimps, ali sa zatvorenim prstima...trebaju mi da ih obujem dva puta godisnje pa da me kotrljaju do kola  :crazy: :lol:

Vockica

Glitt kazes udobne :think:..Jos cu razmisliti :spiteful:
Dunja 10.7.2003.
Danilo 18.5.2011.

jel

jao Glitt sto su dooobree  :clap:
blago tebi  :)
My name is Luton, Robin Luton :lol: