Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maxic

Prelijepe, oba para!
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Finalina

mogu li jos jedne da ti pokazem? (ali njih nisam videla uzivo)

maxic

mozes naravno, samo i cijenu da prikacis da se ne przim previse :)

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Finalina

e nema pipanja tj kupovine, može samo gledanje :lol:   

.... ma priznaj kak'e su  :girl_in_love:

maxic

Ludnica su , ali slomivratke.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

dmi

slomivratke za nas, ali ako pitas ivku ovo su cipelice za visesatno trcanje :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Ni ja nisam videla one u Bati.

cici

Meni se svidele ove ali im je ovo platno preko prstiju prilicno kruto pa me zulja  :wall:

AnaK

Opusti se teksas vrlo brzo, malo, taman da ne žulja, ali i da ne propadaju prsti  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Moracu ponovo da ih probam slatke su i stabilne, videla sam slicne samo sa dva ukrstena kaisa preko prstiju u Replay  za 12000, doduse teksas je postavljen kozom ali opet je mnogo.

hanna

Quote from: cici on May 01, 2012, 11:16:59 AM

Meni se svidele ove ali im je ovo platno preko prstiju prilicno kruto pa me zulja  :wall:

jao ove su savrsene  :girl_in_love: meni se redovno desava da me nazuljaju fensi sandale , onda utrcim u prvi Aldo store i kupim papuce  :rofl:
http://www.aldoshoes.com/us/women/sandals/wedges/88013745-lessman/96

ove   neki dan bas iz tog razloga kupih ...do kuce sam promjenila misljenje, ne popadaju mi se uopste, sto je najtuznije bacila kutiju istih jos u shopping centru i sad ne mogu vratiti  :crycry: :rofl:

cici

Skini im masnu bice bolje :lol:

hanna

Vidje li ? :rofl: poslacu ih majci, posluzice joj do pijace  :rofl:

Lani

hanna

Nije naivna stvar uopste , plati ja njih 60$  :rofl: a na sajtu jeftinije  :crycry: sad racun u ruke ,i do prve aldo radnje da mi vrate bar razliku  :rofl: