Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

cici

Ne pijem razblazeno, ja sam ozbiljna zenska :lol:

Vila

Jao, Ira, što su ružne :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

stacka

:nesvest: pa od cega su za te pare, majke ti :lol:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Vila

mora da su ono pravi biseri :ces:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

Lani

Iju Ira  :lol: Kareluši bi se svidele garantovano.  :rofl:

Ira

jesu vala poruzne, bas me asocirale na one carape sto su nase bake plele   , bijele od vune...mi ih u bosni zvali bjelace  :D

a ove su napravljene od telece koze  i biseri

http://gossiponthis.com/2012/03/08/kim-kardashian-wears-kanye-west-6k-shoes-paris-fashion-week-fashion-show-photos/

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

monochrome

e kad kim :crazy: nosi,mora da su dobre :wall:

cici

Reklamirala, devojka je bila jako ljubazna sastavila je onaj zapisnik za reklamaciju i rekla da ce me zvati za najdalje 15 dana.Pitala me je da li zelim iste, neke druge ili novac.Mada mi je opciju novca nevoljno ponudila ali nije do nje, tako su im rekli.Trazila sam zamenu a i pitala sam sta ce biti ako i drugi par bude los, rekla je da ponovo dodjem.Obzirom da je druga cipela skroz kako treba verovatno je uletelo lose parce koze.
Jedna je pokusala da bude pametna pa mi je rekla da sam ih odrala od hodanja :lol: rekla sam joj samo da mi to  nisu prve cipele u zivotu i okrenula joj ledja :D

bubi

nelly

...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Summer

Iskoristih kupon iz Planet Shoe-a pretposlednji dan  :girl_haha:

Kupila sandale, sa 50% popusta su 2.500. Mislim da im je to i realna cena. Udobne su.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Finalina

sreca sto su bele, da su teget ili braon ne bi se ni videle :rofl: .... dobre su :)

cici

Slatke su.
Netrale bi je da ih slika ponovo :lol:

Summer

stara zakerala  :rofl: treba i odredjeni kvalitet slike, a to sto neki ni kablove nemaju, nikom nista  :rofl:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.