Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

linga

A jesi ove zvala?
Centar za edukaciju i zaštitu potrošača Beograd    Adresa: Tadeuša Košćuškog br. 36, 11000 Beograd
tel: +381 63 8008 953
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

vojka

ne javlja mi se drugarica na mobilni, pokusacu sutra da je dobijem
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

cici

Nisam nasla taj broj Linga, nasla sam mail nekih u Krusedolskoj pa cu i njima.

Deda

Ako te cipele ostanu nezamenjene posle ovoliko akcije, tacno cu da se roknem  :lol: sto bi Marty kazala
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

martina

dobila sam sandale od hanne :) :flower:
malkice su mi siroke oko clanka, ali bolje nego da su uske, jel tako 

hvala hanna!

sto se tice zamijene cipela - ne bih da smaram moderatora, al mozda ne bi bilo lose izdvojiti u posebnu temu, ima korisnih informacija, cini mi se, koje bi se u ovom threadu malo teze nasle

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Dobih odgovor na mail koji sam juce poslala, ima li uopste smisla da zovem dalje?!

Ukoliko su vam iz  nadlezne inspekcije rekli da proizvod koji ste reklamirali ne podleze reklamaciji te vrste, morate to i prihvatiti.
Vrsta proizvoda kao sto je obuca ima deklaraciju i da je ostecenje tipa odlepio se djon  ili otpala peta bez nekog veceg razloga, koza ili materijal pustaju boju, itd, tada se moze prigovarati na kvalitet obuce. Cipele se nose, naravno i "trose", manje ili vise zavisno od terena po kom hodate u njima i nacina na koji "gazite". Veoma su cesta ostecenja jedne pete kod zenskih cipela ukoliko se u njima upravlja automobilom.

Mirka

Kaži ti njima da za 130€ treba u njima min 5 godina da vučeš noge po neasfaltiranom drumu (i da se ne primeti), a ne da ne smeš da upravljaš automobilom  :sissyfight:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

cici

Odgovorila sam joj na mail da nisam hodala po neadekvatnom terenu :D nisam htela da budem bezobrazna ali sam se jedva suzdrzala.

Unabebili

:shout: :shout: :shout: :shout:

tacno da uzmes i da odlepis na silu djon, da otparas ako ima negde nesto prosiveno  i da odneses ponovo na reklamaciju za 7 dana
i onda kazes da se to dogodilo u medjuvremenu na sve ono sto se sa cipela dogodilo u prvih 15 dana

ovo je takva drskost da nemam reci
hebote, u svim sektorima i sferama je tako  :girl_cray:

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

aleks

Da li oni misle da su nekome ovo prve cipele pa ne zna sta i kako :hm:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

tacno da udjes u inspektorat i da stiklom iskopas oko inspektorima, majke mi  >:(

znas ono: - NE VIDITE ostecenja????

pa upotrebis stiklu i pitas:

- A SAD?  :lol:

poenta je u tome sto se stiti prodavac, a ne potrosac i sto ce svaki inspektor da izadje sa punom kesom robe za svoju porodicu i sto je sve korumpirano do maksimuma i sto se sve svodi na mizeran, mali , NAJMANJI licni interes

meni se povraca od ove zemlje ...sad vec i bukvalno  :hm:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani