Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

maxic, sacekaj da krenu igrati fudbala i kosarke na odmorima... moji bukvalno rupe po cipelama imaju
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Saska

Meni isto cipele traju beskonacno, a nikad ih ne platim papreno, obicno cekam rasprodaju.
Sad sam jedne bacila koje sam nosila 3 god gotovo svaki dan, izuzev leti po vrućinama, bile su lakovane pa su popucale gore, djon je mogao još toliko da izdrži.

Summer

Ovo sa mojim sandalama nema veze sa kolicinom hodanja! Juce sam u njima presla 500 m i danas nisam vise 1000 m, otisla na posao busom. Platila sam ih sa 50% popusta, 2500 i to je puno za 2 dana nosenja. Da sam platila punu cenu od 5000 tacno bih isla da ubijem onu zenu  :crazy:

A i ove Tamaris cipele nisam nosila u neke duge setnje, do posla i nazad. Tako da mislim da nema veze sa kolicinom hodanja. Cizme koje sam kupila ove zime su zaista opravdale cenu, nisu mrdnule, izgeldaju kao nove, preudobne, nosila ih celu zimu. Kupila ih u radnji u Zmaj Jovinoj, koja prodaje onu italijansku obucu. Ima ih i na pocetku Kneza sa leve strane, outlet im je na Trgu Nikole Pasica, ne mogu se sad setiti kako se zovu.

U Srbij je problem sto nikad nisi siguran da si kupio marku XY ako na cipelama i kutiji pise XY. Ni natpis ni cena ne garantuju kvalitet. Uvek je rizik da kupujes neki kinesku losu kopiju.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Unabebili

Summer, ima li ikakvog nacina da odneses i pokusas da reklamiras, cak i bez racuna

mozda su normalniji nego oni cicojkini  :(
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Quote from: Summer on June 18, 2012, 08:17:38 PM
Kupila ih u radnji u Zmaj Jovinoj, koja prodaje onu italijansku obucu. Ima ih i na pocetku Kneza sa leve strane, outlet im je na Trgu Nikole Pasica, ne mogu se sad setiti kako se zovu.

Shoestar  :diva:
Janko 23.7.2002.

linga

Ja sam kad sam uzimala vaučer mislila da je to ta radnja, s nima sam imala super iskustva ranije.

Xe

Jeste i do hodanja, a i do asfalta, vala  :crazy:  Uglavnom je sljunak i rupa do rupe, stalno gazis neku srcu, to niko ziv ne cisti (govorim o mom bulevaru kojim idem do mojih svaki dan, i koji je vec sedam godina "u izgradnji"  :crazy: )
Imam Planikine planinarske cipele vec 11 godina, nisu se pomerile od onda, a prepesacila sam u njima dosta.
A MM skoro svake godine podere po jedan par, ali on neuporedivo vise pesaci po raznim vrstama terena.

Inace, odustala sam od platformi bilo koje vrste jer ih prave tako da stikla bude teska, i onda vuces nogom te trake kad hodas pa se pokidaju brzo. Sva dosadasnja iskustva su mi slicna.  :crazy:
Ovaj  :crazy:  mi je omiljeni na temi
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

anelore

Da i ja prijavim rupu na djonu u najavi na Batinim cipelama, posle dva meseca. Sto me podseti, moram da ih odnesem do obucara da ih pendzetira.

gasha

ja se sve nadam da cu videti neke nove cipele  :girl_in_love:
kad ono  nista  :lol:

i meni otpala flekica na novim papucama, ali bile su bas nekako tvrde i onako sam htela da ih menjam
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Quote from: anelore on June 19, 2012, 08:15:28 AM
Da i ja prijavim rupu na djonu u najavi na Batinim cipelama, posle dva meseca. Sto me podseti, moram da ih odnesem do obucara da ih pendzetira.

Na onim baletankama? :blink:
Ja imam dobra iskustva sa Batom, mada znam da se mnogi žale, prvi mm.

anelore

Da, na onim plavim. Inace su jako udobne, i mnogo su slatke, ali djon je ocajan. I ja i MM imamo OK iskustva sa Batom, cak je i Sava imao jedne njihove cizme koje je super iznosao.

margo

I meni se odrao djon na Batinim baletankama (sive sa sljokicastom trakom), a nisu mi nimalo udobne. Ustvari, meni vec godinama malo sta da je stvarno udobno.
Mina 25.07.2003.

anelore

Margo, moje su takve plave.

margo

Mnogo su slatke, ali sam se bas razocarala u kvalitet. Pih.
Mina 25.07.2003.

Unabebili

Dobila sam domaci zadatak da vas izvestim da je Cici dobila povracaj novca za njene cipele  ;D

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/