Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

vojka

ja cipele kupujem po principu zaljubljivanja  :lol:
zaljubim se u neke i to je obicno ljubav na prvi pogled  :girl_smile:
a onda razmisljam  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili

Kakav divan model  :clap:

Jedino sto ja tu boju ne volim,  meni lose stoji  :-[

Ima li bele?
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Ne verujem, limundo  :-X :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

martina

meni se svidjaju, al mi nije jasno da ces ti da kupis ovako ravne sandale. jesi sigurna? :nokti2:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Nisu baš potpuno ravne, imaju neku kao peticu od 2cm.  :girl_haha: Toliko mi se dopadaju da sam im i to oprostila  :girl_haha: Stigle mi danas, ljubav traje  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

martina

jesu lijepe, narocito mi se svidja sto su oble naprijed
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Unabebili

donela sad, vec ih nosila, preudovne, divne, lake

hanna

pre par nedelja kupih ove cipele  :crazy: totalno su cool, ako je suditi po komplimentima koje dobijam svaki put kada ih obujem  :rofl:

Vila

Što su lepe sve odredas, i japanke, i cipelice za štrapac, i štiklice :girl_in_love:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

AnaK

Jaoooo, kako mi se sviđaju jesenje cipele u Timberlandu i Benetonu  :girl_in_love: :girl_in_love: Što se za cenu, a i visinu štikle istih ne bi moglo reći :burko: :girl_sigh:

U LaMangi nova kolekcija počinje da pristiže od sutra, u ponedeljak bi već sve trebalo da bude izloženo.
Janko 23.7.2002.

Lani

Neću jesenju obuću u prodavnicama već sad  :girl_cray2: pa rano mi je nešto.  :girl_cray:
Ja sam u inat ružnom vremenu pre neki dan kupila drečavo roze baletanke u Aldu a gde ću ih nositi (i kad) to treba tek da smislim.  :rofl:

AnaK

Ma nije rano, taman par meseci da ih gledamo, uzdišemo i slažemo kombinacije u glavi :friends:
Janko 23.7.2002.