Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

hanna

Quote from: cici on August 30, 2012, 09:51:23 PM
Meni su one samo par mesta iznad gumenjaka :D i grozno mi stoje a i tako se osecam u njima ko da sam u papucama :lol: i previse mi je ravno.

E bas si me dotakla  :rofl:

hanna

Quote from: gasha on August 30, 2012, 09:47:42 PM
dmi, divne su  bas :girl_in_love:

hanna, ja se jos nisam usudila da probam natikace

probaj , ostaces bez teksta  :rofl:

monochrome

AnaK

Meni su te Uggsice baš ono, tinejdž moda. Prosto, u 95% slučajeva ih vidim na srednjoškolkama, kao uniformisane su. Te mi nije nešto da se trpam gde mi mesto nije  :-X
Janko 23.7.2002.

cici

Mislis na ove strikane ili uopste, ove druge nose zene razlicitog godista.

hanna

To je Srbija , ja zivim u zemlji gdje je sve dozvoljeno i gde se sve nosi   :lol:

AnaK

Pa generalno na taj tip. Nose, nose, ali je i dalje 90% njih ispod 20  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

hanna

netjeraj me da ti slikam procenat  :rofl: mozete i kaHvu zakuhati , tema postaje zanimljiva  :rofl:  ;D

AnaK

Ma verujem ja tebi, ja pričam o onome što ja viđam, i gde bih se ja oblačila. Da sam njima oduševljena, verovatno me to ne bi sprečilo. Ovako je prvi razlog zbog kog uopšte ne razmišljam  ;)
Janko 23.7.2002.

cici

Mene uopste ne bi sprecilo to ko nosi i koliko godina imam to mi uopste nije bitno.Jednio cime se rukovodim je da li mi se dopada i da li mi stoji, ukoliko mogu da priustim naravno.

martina

titi ima uggsice, naravno
meni se nikad nisu svidjale, ali sad, kako ih ona ima, nataknem ih ponekada, nabrzinu
vrlo su glupe da se hoda u njima, jer klepecu ko papuce, a cizme su. naprevljene su presiroko, da svaka noga moze unutra, a to znaci da onda ako imas imalo uzu nogu, moraju da klepecu
kd su nove, jos nekako, jer je vuna, pa noge updanu u vunu, ali se vuna sabije usljed nosenja

ne znam, ja bas nisam dobila zelju da ih nosim
obujem ih kad izlazim zimi na terasu da pusim, a ne mogu da nadjem nista drugo. ako nisu mokre, sto cesto jesu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

A ja mrzim kad mi obuca klepece.

gasha

martina ala si ih opisala
tek sad znam da ih nikad necu nositi, osim mozda decije na terasi  :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

martina

ne znam kako da opisem, bukvalno idu za mnom. a isti smo broj
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Ja tacno znam taj osecaj sto je martina opisala, probala sam mislim od dmi.