Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

mogi li i ja tu specifikaciju da udenem u tvoju "javnu ponudu"?

cici

AnaK

Možeš, naravno. Ja bih tako volela da postanem kupac po porudžbini, u to zanimanje sam zaljubljena još otkako sam saznala da postoji, iz Zabavnika, pre cca četvrt veka  :crycry: I pokrivala bih sve, od Escade do Kineza i OTCa :lol:
Janko 23.7.2002.

maripoza

Pa ne uspevam da nadjem sliku, u tome i jeste problem.  :crycry: Potrudicu se jos malo.
Nosim 36-37, zavisi od modela, a cifra... max 15.000 npr. ali bi bilo najbolje da su ispod 10.000. :D

Finalina, valjda ovde sve moze. Samo sto pojma nemam sta si htela da pitas. :lol:
O, dobro je, AnaK je razumela. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

maripoza

Quote from: AnaK on September 17, 2009, 05:31:56 PM
Možeš, naravno. Ka bih tako volela da postanem kupac po porudžbini, u to zanimanje sam zaljubljena još otkako sam saznala da postoji, iz Zabavnika, pre cca četvrt veka  :crycry: I pokrivala bih sve, od Escade do Kineza i OTCa :lol:

Ozbiljna si?

Cici, daj sliku. :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

cici

Slika, ne mogu da ih vadim sad iz kutije pa slikam, pa kačim na komp pa u pb pa ovde.Mnogo je koplikovano za jednu sliku.Da slučajno nisi rekla da stavim dve :D

AnaK

Nađi bar neke druge, samo je štikla potencijalno problematična. Ostalo znam (nećeš špic), ili mora da se proba (širina lista).
Janko 23.7.2002.

maripoza

Meni se neke odavde svidjaju: http://www.the-art-company.com/en/catalogo/mujer.html
Tate 700 i Kio 682.
Samo sto mi sad nisu neophodne takve.  :crycry:

Mislim, ovo nevezano za one crne cizme.

AnaK

Ti si bogom dana da se oblačiš&obuvaš po onim objektima čije ime počinje na O. a koje izazivaju bujicu suza  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

AnaK

Ne mogu da dočekam maripozin komentar  :turpija: :lol:
Janko 23.7.2002.

Finalina

gde da nadjem uzorak? :D

cici, super je stikla, a svidjaju mi se i cizme

cici

Nisam rekla ovako visoka :D samo sam mislila na debljinu. :D

Dawn

Meni se ove jaaaako sviđaju!