Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

Quote from: Lani on December 14, 2014, 07:21:10 PM
Meni su slatke  :girl_in_love: i verujem da su kožne a da je ovaj pleteni sloj samo kao ukras preko, tj. da nisu komplet kao pletene čarape.
ma cisto sumnjam
al nisu nista nekorisnije od klasicnih uggs, koje je titi isto mrtva-ladna nosila po snijegu
i ne samo ona
moj problem s ovim cizmama je najvise u djonu, koji je ravan, pa hodaju za tobom
svidja mi se kako izgledaju, al najvjerovatnije ne bih nosila
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

monochrome

Quote from: martina on December 14, 2014, 10:02:10 PM
ma cisto sumnjam
al nisu nista nekorisnije od klasicnih uggs, koje je titi isto mrtva-ladna nosila po snijegu
i ne samo ona
moj problem s ovim cizmama je najvise u djonu, koji je ravan, pa hodaju za tobom
svidja mi se kako izgledaju, al najvjerovatnije ne bih nosila

ja se pronasla u ovome :girl_haha:

AnaK

Mnogo su mi se dopale ravne braon cizme u Tigar (Pirot) prodavnici nadomak Slavije. Mnogo mi se dopala i cena - nesto ispod 8.000, ali imaju samo 37 i 41.
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

Juče sam se ponovila. Nisu ovoliko braon uživo, svetlije su, al što su tooople  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Glitter

Lani

Preslatke.  :girl_in_love:

Ja sam pre neki dan gledala ove antilop čizme u Shoestaru, na kraju ih ne uzeh, sad mi nešto žao.  :lol:

http://www.shoestar.rs/kolekcije/31-jesen-zima-2015/zenska-kolekcija/cizme/669-carlo-gaugin-zenske-cizme-ma107-velour-nero :wall:

Glitter

Lani ja se obicno vratim po nesto ako nece misli da mi napusti...samo kazem :turpija:

Lani

;D

A ono jes, imam Shoestar u centru Zemuna.  :turpija:

Glitter

lagana setnja, rekreacija, cist vazduh (kao :lol: )

monochrome

savrsene su nanny :good:

bubi

Lani imam onu njihovu karticu ako ti treba popust  ;)

Lani

Hvala draga, imam je i ja.  :kiss1:

cici

Ja ako mogu da 'odgovorim' Lani od kupovine je da kazem da su skroz ti :D

Lani

cici

Kad ce da padne setnja, pazi samo ponesi kisobran za svaki slucaj nesto se naoblacilo :D