Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Ja moram da kupim japanke, prosle godine sam imala papuce za leto koje sam posle koristila kao kucne. Super su Grubin, bas razmisljam kako me otkad ih nosim ledja neuporedivo manje bole.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Lani

Ja obožavam, godinama već kupujem njihove japanke, obično mi izdrže dve sezone i onda moram nove pošto im dušu iznosim, trenutno imam pitonke  :girl_haha: ali nekako najzahvalnije za kombinovanje i najuniverzalnije su mi teget.  :girl_in_love:

Zumbulica

Ja razmisljam koje cu, crne, teget, bele ili neke cetvrte  :think: nisam videla da li su izbacili nesto novo za ovo leto.

Lani

Nemoj bele...  :think:

Zumbulica

Prosle godine su mi se svidele neke bele  :think: mada ja belo volim samo dok je besprekorno. Valjda ce nesto novo da izbace, mada bih najradije neke tamne ali da koza ima neku lepu obradu.

moma

I meni trebaju nove grubin japanke

vrana

Ja cu grubin ove godine da kupim neke metalik, ako budu bile. Imala sam ranije neke rozikaste metalik, bile su bas zahvalne za kombinovanje. teget imam od prosle godine, malo im se fucnuo djon, al razmisljam dal da ga malo repariram kod obucara, posto su inace skroz ok

svidjaju mi se lanine sa srebrnim lancicem, one bi mi se po bojama bas uklopile, ali ovo sto kaze zumbi vazi i za mene, cini mi se da su previse ravne, cak i za baletanke.
koliko kostaju recimo ovi tvoji modeli, lani?
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Joj negde su oko 6.000 npr.  :think: Ja očajno pamtim cene.  :-[
Ali oni relativno često imaju popuste/akcije, sad za vikend je bilo 20%, a ja imam i popust sa loyalty karticom, pa to onda bude baš solidno niža cena od te zvanične. 

vrana

da, to je solidno nize i od ovoga sto mi je alternativa, tj geox ili ecco

idem sad za vikend u atinu, pa sam mislila da kupim neke od ovih, ako mi budu odgovarale

http://global.ecco.com/en/collection/ladies/flat-shoes/owando-356243-01459?data=ladies/flat-shoes

http://www.geox.com/default/LOLA-D93M4A000TQC8182.html#start=1

Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

Divne divne i jedne i druge, srebrne posebno.  :girl_in_love:

vrana

jesu, ali su i skuplje, al bar tu nema greske, znam da su udobne. moram naravno i da ih probam, jer moze da se desi da me ipak, bez obzira na generalnu udobnost, stezu na cuklju  :crazy:

i ove sam razmatrala, ali su mi se neke drugarice zgrozile, sad ne znam sta da mislim

http://global.ecco.com/en/collection/ladies/flat-shoes/touch+15-260133-02471?data=ladies/flat-shoes
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

Lani

No way. Slažem se sa drugaricama.  :girl_haha: :kiss1:

vrana

:rofl:

pa dobro, bar je postignuta intersubjektivna saglasnost  :lol:
Vasa 3.8.2008.
Vuja 13.1.2012.

AnaK

Nije, meni se sviđaju  :girl_haha: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

anelore

Vrano, divne su ove srebrne  :girl_in_love:
Ja razumem i da ti se dopadaju ove plave, ali meni se cini da one mogu dobro da stoje i da ne izgledaju tetkasto na nekoj manekenki koja je visoka preko 180cm i ima oko 55 kg. Inace mi lice ovu u moju koleginicu, ona mi je uvek bila otelotvorenje fine tetku gradjanske provinijencije