Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Beatrix Kiddo

Super su  :good:

I za mene je ovo velika stikla (tj. ja ne bih vecu nosila ;)  )
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

maripoza

Quote from: Lukina mama on October 15, 2009, 08:15:58 PM
Choko tebi je to stikla?  :lol:

Choko, tebi je ono ravno? :lol:
Mislim, ipak ima neku malu malu malu štikličicu. :D
Old enough to know better, but too young to care.

Ira

Ja sada idem od pocetka teme, valjda ima nekih predloga za ljeto  :D

Choko ove ravne su mi bas po ukusu super su i svidja mi se kombinacija boja  :good:,
a one sa stiklom su bas sa stiklom  :lol:, toliku i ja ovolikacka nosim.

A gumenjake nebi obukla  :D

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

chokoladica

Nemojte da mislite da ne vidim da me zaebavate  :lol: Overih ravne upravo (do vrtica, a sad cu i do faksa), i stvarno su ekstra i udobne. A boga mi, nisu bile bas tako jeftine 5500 (sreca pa postoji 20% popusta), a ove na stiklu... boze..Prva cena 8000, druga 50% jeftinije  :lol:  Mislim.. ravne su bas po mom ukusu, a ove sa petom je nesto sto kod mene moze da prodje. Nije da nema izbora, samo su stikle previsoke, a ove su bile jedine koje su mi se da kazem dopale, i da imaju pristojnu stiklu (ne previsoku). Isle su 3 koleginice sa mnom...Da vidite za sta su se one hvatale i pokazivale mi..Ja nisam mogla da verujem  :hm: :lol:

Nanny Ogg

Ako su ti to one single koleginice od po 50 leta, ne znam sta se cudis  :crazy:  :lol:

Ajte zene, ne dram'te

MissL

Meni je 5 santima taman, ove druge su mi superiska, gde si to pazarila?

Zene sto ima dobrih modela u BN Bossu (valjda sam dobro procitala  :think: , blizu bioskopa Zvezda ) u Srpskih vladara  :crycry: :crycry: :crycry: A cifre su nenormalne  :crycry: :crycry: :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

chokoladica

Quote from: MissL on October 16, 2009, 09:13:21 AM
Meni je 5 santima taman, ove druge su mi superiska, gde si to pazarila?

Zene sto ima dobrih modela u BN Bossu (valjda sam dobro procitala  :think: , blizu bioskopa Zvezda ) u Srpskih vladara  :crycry: :crycry: :crycry: A cifre su nenormalne  :crycry: :crycry: :crycry:
Ja pazarila u Bn Bossu, u autletu bre.. nisu cifre nenormalne. :)
E da, ovo je izgleda nesto novo, u Surcinu.. Kao neki mali grad, shoping centar...svega ima, Djak sport, Pompea, Todor, Bn Boss, i jos treba da se pootvara.. Naravno, ne bih ni znala za to da mi ove kupoholicarke nisu rekle..

MissL

Ma ovo su ovde nabudzili - sve sto sam uhvatila bilo 14 i 16 hiljada  :crycry: :crycry: Ali su stvaaaaaaaaarno mnooooooogo doooooooooobre  :crycry:
Moracu da skoknem do autleta, jel' to onaj na Batajnickom drumu?
Stiv 24.11.2003.

chokoladica

Quote from: MissL on October 16, 2009, 09:18:04 AM
Ma ovo su ovde nabudzili - sve sto sam uhvatila bilo 14 i 16 hiljada  :crycry: :crycry: Ali su stvaaaaaaaaarno mnooooooogo doooooooooobre  :crycry:
Moracu da skoknem do autleta, jel' to onaj na Batajnickom drumu?
Upravo ti napisah gde je  :lol:

Deda

Ja prvo citala komentare od pozadi, pa pomislih...ko zna kakvu si stikletine kupila  :lol:
Ove su supr, cak i za mene ovoliku  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

MissL

Jes sad moram da se vracam unazad da citam :lol:
Moracu da organizujem neki izlet :girl_sigh:
Stiv 24.11.2003.

chokoladica

Unazad 2 posta...mislim strasno :lol:

Nanny Ogg

A evo sta sam ja sebi kupila juce:

Nisu za kisu, ni za sneg, a nemaju ni stiklu  :lol:, ali cenim da ce mi za suvomrazicu odlicno posluziti, jer su postavljene iznutra. I slazu mi se uz sivu zimsku jaknu (na fazonu djubretarca). I bile su poprilicno jeftine. I super stoje.

Jel treba jos neko opravdanje da navedem?  :rofl:

Ajte zene, ne dram'te

MissL

Stiv 24.11.2003.