Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Ja ne persiram ni iz zezanja mada Iva zna meni i mm da se obrati sa Vaše visočanstvo.
Nismo je mi to terali majke mi.  :lol:

AnaK

E tako i mi, uzajamno. Zavisi i da li smo komšije, ili... Kad je bio mali, često je bilo "Vaše Visočanstvo, zovite me da obrišem vašu kraljevsku guzu" :lol:
Janko 23.7.2002.

kalimero

Quote from: AnaK on June 19, 2014, 04:39:54 PM
E tako i mi, uzajamno. Zavisi i da li smo komšije, ili... Kad je bio mali, često je bilo "Vaše Visočanstvo, zovite me da obrišem vašu kraljevsku guzu" :lol:

:girl_haha: :girl_haha: :good:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Glitter

martina

moja ujna se maloj djeci cesto obraca u mnozini... bar ja to nisam shvatila kao persiranje... recimo kaze: "gdje su moje srece" umjesto "gdje je moja sreca"

ali to valjda zato sto je u trecem licu, sto ja vrlo slabo praktikujem, ne sto ne volim, nego onako samo od sebe

ono, ne kazem: "mama ce ti to", nego "ja cu to"
ljudi isto tako cesto znaju djeci da se obracaju u trecem licu, na to sam mislila
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Saska

i ja često iz zezanja kažem "mladi gospodine" ili "mlada gospođice"

Mihajlu kažem i "mladi gospodine-mladi krompiriću" to nam je neka fora od prošle godine, on uvek otkine od smeha na to :)

vojka

Meni zna da bude iritantno to kad ljudi o sebi pricaju u trecem licu
Tj vezujem to za dve konkretne osobe s posla    :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Urbana

Quote from: martina on June 19, 2014, 01:38:18 PM
ne znam, mozda sam ja cudna ( i ne mogu da vjerujem da se blue i ja slazemo :D), ali ja stvarno mislim da kad sam u avionu i sve mi je potaman, osim smrada djecijih govana, onda ja samo mislim: joj, jes mi super, zamisli da je ova beba moja kako bi mi bilo
valjda polazim od toga da niko nije dosao u avion s bebom da mene nervira, nego sto mora

i isla sam i  troje djece i sa muzem i prijateljicom koju smo poveli da nam pomaze, jer smo znali kakva su nam djeca, i jednom sam iznad njujorka na povratku kuci htjela da trazim padobran da iskacem... i da mi je neko od saputnika jos rekao kako mu je problem moje dijete, mislim da bih ga ucmekala na licinom mjestu.

:lol:

Martina ludo jedna, ali shvati da nije isto zavisi od sastava na letu.
Definitivno u jatovim avionima ima najvise namrgodjenih likova.....holandezi su bas po tom pitanju opusteni, mozda i istrenirani, ali nikad im ni na faci ne vidis da ih nesto yebe ( mislim ove smrdljive pelene, decja buka, plac bebe ) .... ja sam isto imala...ma nek place samo kad nije moje....ali od nedavno kad cujem neko dete ( ne bebu ) kako histericno place .... odreagujem ( sreca pa mogu da se ispraznim i na drugom jeziku  ;D )

Imala sam ja komentara iz aviona....recimo jednom mi neki g-din na jatovoj liniji rekao ... Gospodjo cerka vam je mnogo lepa, ali nevidjeno razmazena taman smo trebali da izadjemo iz aviona ... a ja mu rekla onako bas ljubazno uz osmeh ... hvala na konstataciji.
Istrenirala sam se na nase ljude....skontala sam da cesto puta zele frku...to im ko zabava i onda ih bas syebes kad budes ljubazan i ne odreaguje kako su ocekivali. Posle idu pa pricaju kako si flegman....e jesam kak da ne istrenirani ... nes mi ti kvariti godisnji.

Mada izbegavam da jedem u avionu, ali ne bi mi bilo svejedno da neko rascepi smrdljive pelene ispred mene bas u tom trenutku .... inace mi apsolutno ne smeta.
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

maxic

Quote from: Glitter on June 18, 2014, 11:00:06 AM
Ja stvarno ne primecujem puno stvari osim ako mi ne uznemiravaju nos, tu sam malo ocd
Smeta mi dugotrajna buka ali to nije malo ni bezazleno :)

I ja sam primejetila da mi smeta buka. Mislim ne glasovi, nego onako background buka, tipa kad drnda tv u pozadini , saobracaj, muzika, ni dovoljno glasno da slusas, ni tiho da se ne cuje.  Kad se moja djeca natezu, uglavnom mi ne smeta, to umijem da iskljucim, ali neki konstantan zvuk u pozadini, bas me iritira.

Jos iritira me sve gdje je masa naroda, a to mi je nekad bilo  basvsuper. Javni bazeni, bioskopi ( kad neko nepoznat sjedi, ispred iza ili pored tebe) koncerti, masovna desavanja, zabavni parkovi, bas nerado se nadjem tamo.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Unabebili

nerviraju me odredjene boje glasova
uglavnom zenskih  :hm:

nerviraju me histericne zene, to zna da me izuje iz cipela
one stonepovezano  mlataraju rukama kad pricaju, kolutaju ocima i pece se dok ti nesto objasnjavaju  :shout:

onda me nerviraju muskarci koji cesu medjunozje
kao da imaju vrecu buva u gacama  :hm:

i oni macani sto misle da su nevidjeni frajeri i da sve ribe otkidaju na njih,
pa se drze nadmeno i imaju stav "sav sam ti zajeban"
takve sam najbolje obozavala  :zlocka: :calm:

nerviraju me osobe koje cipkaju nogom u banci dok cekaju i svakih 20 sekundi gledajuna svoj rucni sat,
a ispred njih digitalni sat banke velcine fudbalskog igralista
to je onaj stav "jbte, al ja arcim svoje japijevsko vreme"  :girl_haha:

i najzad, izbezumljuje me kad mi dodje klijentkinja na tretman, poredja sva svoja tri telefona pored glave
i ceo tretman razgovara na nekom od njih dok ja pecam stranu lica koja je slobodna da joj iscedim mitiser  :shout:
mrda bradom dok prica, ne mogu da uhvatim deo lica , jer se mrda, a onda se trza i izmedju dve recenice u telefon, ubacuje "uh ala boli"

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Saska

ja se unervozim kad mi je vruće i to kad sam na direktnom suncu. Prvih par dana na moru npr ujedam, dok se ne aklimatizujem.

monochrome

Quote from: maxic on June 19, 2014, 08:39:15 PM
I ja sam primejetila da mi smeta buka. Mislim ne glasovi, nego onako background buka, tipa kad drnda tv u pozadini , saobracaj, muzika, ni dovoljno glasno da slusas, ni tiho da se ne cuje.  Kad se moja djeca natezu, uglavnom mi ne smeta, to umijem da iskljucim, ali neki konstantan zvuk u pozadini, bas me iritira.

Jos iritira me sve gdje je masa naroda, a to mi je nekad bilo  basvsuper. Javni bazeni, bioskopi ( kad neko nepoznat sjedi, ispred iza ili pored tebe) koncerti, masovna desavanja, zabavni parkovi, bas nerado se nadjem tamo.
Quote from: Saska on June 19, 2014, 09:16:49 PM
ja se unervozim kad mi je vruće i to kad sam na direktnom suncu. Prvih par dana na moru npr ujedam, dok se ne aklimatizujem.

:friends: :friends:

Elanor

koliko se ja secam, preporuka je da se maloj deci govori u trecem licu, tako bolje razumeju i prihvataju jezik (ja to s aspekta majke nepricalica)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

maripoza

Quote from: Unabebili on June 19, 2014, 09:16:05 PM
nerviraju me odredjene boje glasova
uglavnom zenskih  :hm:

nerviraju me histericne zene, to zna da me izuje iz cipela
one stonepovezano  mlataraju rukama kad pricaju, kolutaju ocima i pece se dok ti nesto objasnjavaju  :shout:

onda me nerviraju muskarci koji cesu medjunozje
kao da imaju vrecu buva u gacama  :hm:

i oni macani sto misle da su nevidjeni frajeri i da sve ribe otkidaju na njih,
pa se drze nadmeno i imaju stav "sav sam ti zajeban"
takve sam najbolje obozavala  :zlocka: :calm:

nerviraju me osobe koje cipkaju nogom u banci dok cekaju i svakih 20 sekundi gledajuna svoj rucni sat,
a ispred njih digitalni sat banke velcine fudbalskog igralista
to je onaj stav "jbte, al ja arcim svoje japijevsko vreme"  :girl_haha:

i najzad, izbezumljuje me kad mi dodje klijentkinja na tretman, poredja sva svoja tri telefona pored glave
i ceo tretman razgovara na nekom od njih dok ja pecam stranu lica koja je slobodna da joj iscedim mitiser  :shout:
mrda bradom dok prica, ne mogu da uhvatim deo lica , jer se mrda, a onda se trza i izmedju dve recenice u telefon, ubacuje "uh ala boli"

:lol:  Kakvi detaljni opisi, tacno sam se osetila prisutnom u svakoj situaciji. :rofl:
Old enough to know better, but too young to care.

Unabebili

deskriptivna skribomanka  :diva:

mogu ja jos, dugacak je spisak ...Balasevic za mene  pisao "Namcora"  :lol:

nerviraju me one sto kod frizerke ostavljaju baksis od 20 dinara kao s dusom da se rastaju,
smotaju u ruku, tutnu frizerki i glasno kazu "a ovo da popijete kafu"

onda...nervira me skonost starih ljudi da optuzuju da ih neko potkrada u radnji, zakida na meri, zvoni na telefon , pa cuti

babe sto pogledavaju na kuce koje vodis na povodcu kao da vodis bengalskog tigra i ako im pridjes na manje od dva metra cokcu i kometarisu "nije pas za stan, nego za avliju"  :hm:

komsinice koje otvaraju vrata, preciznije samo ih odskrinu da vide ko ide, zasto ide, sta nosi u cegerima,
a kad im nazdravis kroz odskrinuta vrata "dobar dan" , brzo zatvore vrata, verujuci da su bile nevidljive u spijunazi

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/