Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

monochrome

Finalina

Blue

ma to nije bitno fina koliko se ima godina, vec kako se osecas i kakve generalno imas uslove i kakvi su ti kriterijumi. neko to hendluje sa vecom a neko sa manjom lakocom, neko pada na nos, a neko cak expresno pozeli sledece dete koliko mu je to sve oko dece lako & smooth.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Finalina

i meni se cini da nije bitno nego sam se nadovezala na tvoj osvrt o tvojim godima pa sam te priupitala

Pepi

preduhitrila me Fina sa pitanjem o godinama  :girl_blum:  :kiss1:

Blue

Quote from: Finalina on June 19, 2014, 03:19:03 PM
i meni se cini da nije bitno nego sam se nadovezala na tvoj osvrt o tvojim godima pa sam te priupitala

bezazlena stvar koja me nervira je kada me neko pita koliko imam godina  :rofl:

martina

Quote from: Blue on June 19, 2014, 03:05:09 PM
ja mislim da je taj razlicit pristup uglavnom uslovljen godinama (ja sam staramajka  :lol:) i brojem dece i time koliko se ko dobro snalazi u ulozi majke. valjda sam boleciva (ako uopste znam sta to znaci :ces:) i zbog toga sto radim od kada je malom 3,5 meseca, pa mi je nekako zao a i po karakteru sam uglavnom poprilicno blaga.

boleciva je kao blaga, imas strpljenja, gledas da se ti njemu prilagodis koliko god je moguce
sa bolju definiciju molim referencirati vujakliju :D

a ovo drugo: pa naravno, sve igra ulogu, i razumljivo mi je sasvim... ja sam s titi pocela da radim kad je imala 6 mjeseci, s lukom i martinom sa 8.
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Finalina

Quote from: Blue on June 19, 2014, 03:28:04 PM
bezazlena stvar koja me nervira je kada me neko pita koliko imam godina  :rofl:
da li si to napisala pa sam preskocila :think: ili smo ovo iznudili :lol: jer ako si to napisala ovde ja ti se stvarno izvinjavam na pitanju :flower:

MissL

Quote from: martina on June 19, 2014, 03:00:42 PM
mene najcesce i iritira bas to, kad se ljudi ponasaju ko da su sami na svijetu, bilo da voze auto, hodaju ulicom, rade posao....

:good:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Blue

Quote from: martina on June 19, 2014, 03:33:00 PM
boleciva je kao blaga, imas strpljenja, gledas da se ti njemu prilagodis koliko god je moguce
sa bolju definiciju molim referencirati vujakliju :D

to sam i mislila.  :good:

slazem se sa observacijom, toliko sam boleciva da cak i ja mislim da je to preterano (ponekada mu i persiram), ali sta cu, to je majkino jedince  :turpija:

Unabebili

Quote from: Blue on June 19, 2014, 03:42:32 PM
to sam i mislila.  :good:

slazem se sa observacijom, toliko sam boleciva da cak i ja mislim da je to preterano (ponekada mu i persiram), ali sta cu, to je majkino jedince  :turpija:

kome persiras?  :ces:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Blue

pa jedincetu  :rofl:

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Pa dobro, ti je zezanje, valjda :lol: Mislim, i ja povremeno persiram Janku, kad se tako igramo ili zezamo. Pravo persiranje na relaciji roditeljdete je ubica bliskosti, po mom mišljenju.
Janko 23.7.2002.