Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

gasha

Quote from: MissL on June 16, 2014, 08:06:04 PM
Una me podseti, pre neki dan pijem kafu na Bulevaru kod pozorista... Dete pritrca, uzme, ustvari otme bombonu sa tacne i ode, i nije mi krivo dete, nego cujem majku iz pozadine jao hihihihihihihhihii maznula si jos bombona, ni a ni b :hm: ne podnosim takvo ponasanje
da je Stiv bio tu, trcala bih da je otmem koliko god da ih je pojeo, ovako sam pustila
kakva prostakusa  :fool:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Glitter

Ovo oko majki i bombona mi je strasno samo iz jednog razloga a to je ono osnovnomne preuzimanje odgovornosti kao odrasle osobe i roditelja i sam trip da ono sto tvoje dete uradi automatski mora da bude simpaticno ostatku sveta...a nije

kalimero

ma, meni je gadno iz svih mogucih razloga, pre svega i sustinski reakcija majke....koja ne samo da ne osudjuje i ne kritikuje ruzno ponasanje svog deteta vec ga jos i podrzava......
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

mislim da bi meni uglavnom zavisilo od toga koliko mi je dijete simpaticno
nekim ljudima kojesta oprastam, a nekima skoro nista... tatino dijete
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Quote from: martina on June 17, 2014, 02:59:15 AM
mislim da bi meni uglavnom zavisilo od toga koliko mi je dijete simpaticno
nekim ljudima kojesta oprastam, a nekima skoro nista... tatino dijete

:friends:  :girl_haha: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

kalimero

ma dete bi mi i bilo simpaticno, do momenta dok ne cujem kevinu nenormalnu reakciju   :sissyfight:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

MissL

Quote from: Glitter on June 17, 2014, 01:06:56 AM
Ovo oko majki i bombona mi je strasno samo iz jednog razloga a to je ono osnovnomne preuzimanje odgovornosti kao odrasle osobe i roditelja i sam trip da ono sto tvoje dete uradi automatski mora da bude simpaticno ostatku sveta...a nije

i ne samo simpaticno, nego da se svi pruzimo da mu ugodimo, to mi opasno ide na zivce :baba:
I uvek je do roditelja.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

kalimero

Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Lani

Quote from: MissL on June 16, 2014, 08:06:04 PM
Una me podseti, pre neki dan pijem kafu na Bulevaru kod pozorista... Dete pritrca, uzme, ustvari otme bombonu sa tacne i ode, i nije mi krivo dete, nego cujem majku iz pozadine jao hihihihihihihhihii maznula si jos bombona, ni a ni b :hm: ne podnosim takvo ponasanje
da je Stiv bio tu, trcala bih da je otmem koliko god da ih je pojeo, ovako sam pustila

Za par godina će tako da avanzuje na otimanje mobilnih sa stola.  :hm:

Quote from: Unabebili on June 16, 2014, 09:07:14 PM
jok, samo mislimo da je to prosto nevaspitano od strane majke da ne opomene
dete nije krivo, ali ce porasti u nevaspitano , kao i majka mu  :rofl:

Slažem se. Ja bih joj doviknula da je krava, ne bih joj ostala dužna.  :lol:

Glitter

jao sto biste se zabavljale ovde :lol:
to je tip majki koje operisu u uk, evo neka vam mono potvrdi :lol:

na letu u petak je jedna britanka presvlacila detetu (cirka  3 godine) usranu pelenu na sedistu iza mene, cela kabina je smrdela na govna, da prostite ali to dete jede kao odrasla osoba...ona se smeskala i ponavljala: Isn't she adorable :crazy: NO SHE BLOODY AIN'T :lol:

Blue

omg, al bih ja vas nevirala  :-[

i presvlacila sam dete u avionu nedavno na sedistima, jer su nam letovi bili povezani pa nismo stigli do toaleta, nismo imali vremena jer su nas prozivali (doduse nije bio pokakan ali mogao je biti...)...

juce se bacakao u hodniku zgrade i besno plakao, nije hteo da ide za mnom. ja ga pustila i otisla dalje, pa je komsinica otvorila vrata da vidi sta se dogadja, a on joj upao u stan i nije hteo da izadje  :girl_haha:

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Blue

Quote from: Glitter on June 17, 2014, 11:03:45 AM
na letu u petak je jedna britanka presvlacila detetu (cirka  3 godine) usranu pelenu na sedistu iza mene, cela kabina je smrdela na govna, da prostite ali to dete jede kao odrasla osoba...ona se smeskala i ponavljala: Isn't she adorable :crazy: NO SHE BLOODY AIN'T :lol:

ono sto bi mene jos vise iziritiralo i pogodilo je da znam da neko pusta svoje dete da trpi pokakanu pelenu ceo let (kulture radi), umesto da ga presvuce, ma koliko to smrdelo ostalima...naravno u idealnim situacijama se ta presvlacenja obavljaju negde drugde, da je ovo samo u slucaju nuzde. meni nije palo na pamet da se izvinjavam sto menjam pelenu, jer zaista nije smrdelo. da jeste mozda bih i to razmotrila. ali nije da bih se osecala lose. nekako mi je presvucena i cista bebi guza must i osnovno pravo deteta.

Glitter

ma bre blue, postoji toalet, ajde da sad ne idemo u zdravo i nezdravo i krsenje bebecih prava

Lani

Pa i moje je osnovno pravo i must da ne mirišem tuđa govanca dok putujem.  ;D

Nije samo toalet tu uostalom, oni u avionima nisu baš zgodni i prostrani, ako nemam drugo rešenje ja bih zamolila stjuardesu da me pusti u neki deo za njih, valjda ima makar mali deo aviona gde možeš malo da se osamiš sa bebom.

Elanor

lani, naravno da nema.
ali dete od tri godine bez problema mozes da presvuces u wc-u, kao i malu bebu; za malo vecu bebu - tu vec nisam sigurna :think: zaboravila sam, srecom :)
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.