Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

Xe

Ne mogu da se setim da je neko preskakao redove, čak ni u onom predugačkom redu u Higijenskom. Može samo da se desi da je neko pustio nekog preko reda, ali i da se potuku, naročito ovi stariji, u penziji, što imaju vremena ceo dan  :lol:
Kod nas samo ekstremi  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

kalimero

bas najekstremniji........kod nas se gura ko stigne :lol:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Ja moram da vam priznam da Sam pre jedno par nedelja stala ispred nekih ljudi u redu
Najuskrenije, ja ih uopste nisam videla  :-[
Nusta ljydi Nisu ni rekli, nego mi je mm skrenuo paznju
Pa Sam se izvinjavala
Mora da su pomislilu da mi nisu sve daske na broju  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

rafa

Uh, slazem se sa Unom I MissL glede - kad pitaju I fini su sve moze, kad su bahati ne moze nista. :innocent:

Za avione sam stvarno totalno fleksibilna na vristeci plac I presvlacenja...Ok, to isn't she adorable stvarno moze da bude iritantno. Mada ja generalno (mozda zbog obdanista) imam tu crtu da mogu da se iskljucim sve I da trista dece vristi I skace oko mene, ja ih ne cujem, sve dok nisu moja  :lol:

Ali se dobro secam sta znaci putovati sam sa dvoje male dece (od njenih 2.5 I njegovih 40 dana u kompletu, a pre toga od njena 2.5 meseca).....nekoliko (samo nekoliko) puta je proslo sve kako treba, a vise je onih sto se secam gde cekam oznojena na gejtu, jednom od njih dvoje je vreme za spavanje pa vristi, ili je toplo, ili smo svi znojavi, ja jednog vozim u kolicima, drugu ujurujem, uz to dve torbe....ma ne ponovilo se.  :crycry:

Opet kazem, pricam o momentima fizickog ocaja I nemoci - ne o bahatosti ili o tome kad imas mogucnost izbora.  :innocent:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

rafa

A mene u poslednje vreme nervira, verovali ili ne, nacin na koji neko drzi viljusku  :rofl: :-[

Imam bas dragu koleginicu s kojom cesto rucam a koja totalno naopako, nezgrapno I ne po bontonu drzi viljusku, dok ne zavrsimo rucak samo u to buljim I ni ne cujem sta mi prica.  :-[
Isto kao I moj otac, izbegavam ponekad da jedem s njim da ne bih gledala naopako drzanje viljucke, poneki skljocaj protezom (nije kriv, sta ce covek :rofl:) I poneki cujni srk jogurta.  :crycry: :crycry:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Janko 23.7.2002.

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Xe

Mene MM nervira kad srče, a srče isključivo supu, to mu je gušt  :crazy:
Ja njega nerviram što jedem nad tastaturom pa smo kvit  :girl_haha:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

vojka

Meni smetaju I oni konwntari, tipa sto ste poveli decu  :hm: od raznih sapatnika po redovima
Ne vodim ih sto zelim negi sto u tom momentu moram
Najaveziju mi je primer kad Sam menjala zumus lucnu kartu
Uskreno stvarno umem bilge da se zabavim I ja I deca nwgo da tri puta sa njima dolazim u sup  :crazy:
Da imam izbora ne bih ih vodila nudge  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

vojka

Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Lani

Vojka, naravno. Kao da neko pa voli da vodi i cima decu po tim gužvanjcima. :hm:
Rafo i Xe  :rofl:

gasha

rafo  :rofl:
moja drugarica, sa kojom cesto putujemo yajedno i zajedno kuvamo, je levoruka, nema sanse da gledam kada nesto sece
umirem od straha da ce sve da isece po kuci, tako nekako neprirodno drzi noz

presvlacenje i plac bebe u avionu je visa sila, slicno u autobusu i ostalim sredstvima javnog prevoza
ali mi bas smeta kad se neko svadja sa sagovornikom telefonom u autobusu ili ulici, kaficu ... :crazy:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

AnaK

Jao, Gašo, tako i moj tata mene. A mama me svako malo ispravlja, da se nož drži u desnoj :lol: Omiljeno mi je kad kod oca treba krompir da oljuštim, ako gleda, a obično gleda, tačno jedan kaiš skinem pre nego što mi otme :lol: A Janko i ja u duetu smo mu za nervni slom  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Lani

Jao sad me podseti, što mene nervira kad se neko dere u busu dok priča na mobilnom ili kad priča o preterano škakljivim i intimnim stvarima. Imam momentalni transfer blama u tom slučaju.
Pre neki dan je neka razglabala sa nekim od kulina bana, na sav glas naravno, o svom kompleksnom odnosu sa šeficom na poslu, svi smo slušali kao omađijani  :lol: ali mi došlo u jednom trenutku da se okrenem i da joj podviknem, dosta bre više aman.  :lol:

kalimero

jao, Lani  :rofl: :rofl:

Anak, mene su od mali nogu naterali da noz drzim u desnoj  :rofl: verovatno nisu mogli da me gledaju .....za olovku manje vise, ali noz u levoj :nesvest:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.