Bezlazlene stvari koje vas mnooogo nerviraju

Started by Deda, September 09, 2009, 12:51:13 PM

Previous topic - Next topic

gasha

:rofl:  Lani, i meni se to ponekad desi, jedva se uydrzim  :lol:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Unabebili

uhuu, ovo me isto izbezumljuje  :lol:

e da, posebno me nervira kad sam na pijaci, na nekoj tezgi i nesto pokusavam da vidim-kupim,
a neka krava se pozicionira tako da ne mozes da pridjes ostatku tezge ni sa leve ni s desne strane, niti mozes da izaberes ista od povrca.
I obavezno ako ja krenem prema nekom komadu, ona ga istog casa uzima ispod moje ruke.
To su one kojima "neko uvek nesto podvali, zakine i nikad im jaje nije dovoljno veliko."   umiru gladnih ociju :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

rafa

Jao sto taj noz u levoj deluje scary :cry: :lol:

Dranje u busu dok svi slusaju :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

AnaK

Ja držim nož u desnoj, kad mi je viljuška u levoj. Ali da nešto isečem (a da nije šnicla) ili, nedajbože oljuštim desnom - ni u ludilu.
Janko 23.7.2002.

Xe

I meni svi otimaju noževe i dan-danas  :crazy:  osim MM-a, njemu je strah od mog levorukog baratanja po kujni manji od straha da će on morati da preuzme palicu  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Xe

Quote from: Unabebili on June 17, 2014, 11:55:24 PM
uhuu, ovo me isto izbezumljuje  :lol:

e da, posebno me nervira kad sam na pijaci, na nekoj tezgi i nesto pokusavam da vidim-kupim,
a neka krava se pozicionira tako da ne mozes da pridjes ostatku tezge ni sa leve ni s desne strane, niti mozes da izaberes ista od povrca.
I obavezno ako ja krenem prema nekom komadu, ona ga istog casa uzima ispod moje ruke.
To su one kojima "neko uvek nesto podvali, zakine i nikad im jaje nije dovoljno veliko."   umiru gladnih ociju :rofl:
Ja sam lepak za pijačarke, treba me zaposliti da stojim pored tezge  :lol:
Zato voće i povrće više ni ne kupujem na pijaci, već u marketima. Stvarno izgubim živce
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Glitter

Moram da primetim da previse stvari primecujete :D

Unabebili

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Saska

ja ipak mislim da to nema veze sa godinama, mene užasno malo stvari nervira, a takva sam bila oduvek, jednostavno ne primećujem

Glitter

Ja stvarno ne primecujem puno stvari osim ako mi ne uznemiravaju nos, tu sam malo ocd
Smeta mi dugotrajna buka ali to nije malo ni bezazleno :)

Unabebili

Mene nista nije nerviralo do pre jedno 10 godina, najbukvalnije receno nista

broj stvari koje me sad nerviraju se umnozava aritmetickom progresijom  :lol:

Lani

Bogami itekako ima veze sa godinama, barem za većinu ljudi.

Blue

Quote from: Saska on June 18, 2014, 10:56:54 AM
ja ipak mislim da to nema veze sa godinama, mene užasno malo stvari nervira, a takva sam bila oduvek, jednostavno ne primećujem

i kod mene ovako, iako nisam bas mladica  :lol:

jednostavno to su za mene vecinom takve sitnice, te bezazlene stvari, a permanentno sam prezauzeta, te nemam kada da ih primetim.

e da, ono sto mi ide na zivce je kada me neko stalno prekida kada pricam (ima osoba koje nesvesno to rade cesto) ili pak kada neko prica o politici ili istoriji u detalje, udubljujuci se i zahteva da ja to slusam (a mene to stvarno retko kada zanima).
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Zumbulica

Quote from: Lani on June 17, 2014, 11:45:50 PM
Jao sad me podseti, što mene nervira kad se neko dere u busu dok priča na mobilnom ili kad priča o preterano škakljivim i intimnim stvarima. Imam momentalni transfer blama u tom slučaju.
Pre neki dan je neka razglabala sa nekim od kulina bana, na sav glas naravno, o svom kompleksnom odnosu sa šeficom na poslu, svi smo slušali kao omađijani  :lol: ali mi došlo u jednom trenutku da se okrenem i da joj podviknem, dosta bre više aman.  :lol:
Da  :girl_haha:
I strasno me nervira sprovodjenje licne higijene pred ocima javnosti,a javnost je svako ko nije blizak. Secenje i turpijanje noktiju, cupanje obrva, cesljanje itd.  :crycry: Ono, odes kod nekog, a snajka u istoj prostoriji sece nokte  :crycry:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Zumbulica

I strasno me nervira neprofesionalizam bilo koje vrste na radnom mestu  :hm:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....