Main Menu

Klimavi zubici i kako ih vadite?

Started by Beatrix Kiddo, September 10, 2009, 12:54:47 AM

Previous topic - Next topic

Despina

i jos jedna koja se priklonila zapadu :rofl:
A, L, S

Elanor

ja zapravo unapred kupujem pokloncice, da imam stek za iduci zub. sad mi se stek ispraznio, treba da ga popunim - klimaju se gornje jedinice
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

Quote from: janavi on October 25, 2009, 07:32:34 PM
ispao zubić
pogurao ga novi, koji već viri, onako reckav :love32:
posle koliko meseci evo sinoć smo izvadili, malo na silu, i drugu gornju jedinicu, jer jenova već krenula, i gurala ovu mlečnu nekako na gore i napred. Bilo malo krvi, al se ona više otimala da mi ne da dajoj stavim prste u usta, verujem da nije bolelo, jer ni je glasa pustila :clap:

mnogo je smešna sa jednim velikim zubom izniklim :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

pa mogu samo da probam, neće ona da se 'namesti' :crazy:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

maxic

probaj.
Mi smo prekjuce na svu muku izvadili gornju prvu jedinicu. Prvi put uz strah , plakanje i koncem.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

AnaK

Janko 23.7.2002.

Finalina

pitalo me dete "mama, zasto mi je izraslo samo cetiri zuba kada je ispalo pet ?" :D ...da vas podsetim da ona ima jednu donju dvojku viska :D .... gornji su jos na mestu i ne mrdaju, a kod mladjanog nista ne mrda i sestice su jos uvek pritajene

Elanor

da znam, htele smo da se menjamo za te donje dvojke, posto filip uopste nema jednu :)

inec, bile smo kod zubara pre neku nedelje, zubici su joj super. nije mogao jos da zaliva sestice, kaze da ima jos desni preko zuba, zakazao nam za 6 meseci. gornje jedinice jos stoje i klimaju se (tako vec mesecima).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

rafa

imate neku preporuku za dobrog decjeg stomagologa u bg?
privatnog, jer pretpostavljam da kod drzavnog ne mozemo i pored placanja

teodori su se upalila desne ispod jedva vidljivo kvarne petice  :crycry:
hvala  :bighug:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Finalina

mogu da preporucim naseg privatnog, vodim i sebe i decu, a rodjak nam je pa mi nekako i ugodno kada odem tamo ... ordinacija je u centru

AnaK

Imam i ja preporuku, za privatnog, kod Kalenića.
Janko 23.7.2002.

AnaK

Janko je krenuo Pavlom stopama, i doneo zubić u rancu  :rofl:
Ne znam da li sam vam pričala kako je moj prozapadni muž upropastio verovanje u Vilu Zubić, te je danas od nas dobio kesice sličica Fifa 2010, po želji  :'(
Janko 23.7.2002.

Beatrix Kiddo

Varji iza donje jedinice krenula nova  :crycry: Mlijecni se ljulja, ali ne tako kao da ce da ispadne.
Ona je na pomen zubara odmah pocela da place, pa je dobila zadatak da sama ljulja zubic dok ne ispadne... Ima fore dan, dva, ako ga ne izljulja ipak idemo kod zubara.
U stvari, prvo moram da ovjerim knjizicu, pa cu da je ipak odvedem kod zubara koji ce staviti sprej prije nego sto izvadi zubic - zubar kod kog sam ih ranije vodila to ne praktikuje  :no:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.