Main Menu

Klimavi zubici i kako ih vadite?

Started by Beatrix Kiddo, September 10, 2009, 12:54:47 AM

Previous topic - Next topic

cici

Verujem da grozno izgleda, i kod nas je bilo slično.Sad su kako treba.Samo idite da joj izvade mlečni.

maxic

Elanor, nis ne brini, doci ce zubic gdje treba. Anji su obje jedinice iza izrasle, izgledalo je uzasno, ogromne , a zubici u dva reda, mic po mic vratili se gdje treba. Sad cekamo dvojku - nigjdje je na vidiku. Prije par dana je ujeo komarac na licu, sva otekla, fali dvojka- kad je vidis da se rasplaces od muke., hvala bogu pa je otok brzo spao.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

margo

Elanor, ne brini, i Mini su donje jedinice bile uzasno krive, pa su se ispravile. Rekao joj zubar da mora da drzi usta zatvorena :girl_haha: (tezi slucaj) i da gura zube jezikom, pa ce da se isprave.
Mina 25.07.2003.

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Elanor

mm se cuo s zubarom. zubar kaze da je sve to normalno (ja cula ovde :kiss1: ), da dodje sutra da pogleda, ali da mu ne pada na pamet da joj vadi zub, posto zub mora sam da ispadne a ne da se vadi :crycry:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Despina

Quote from: Plava Baklava on September 10, 2009, 09:46:35 PM
Vasa je ova dva izvadio sam. A ja znam onu foru: zub-konac-kvaka-zalupe se vrata. O-la-la  :rofl:
Ovako je meni deda vadio zube :girl_haha:
Elanor :bighug:
A, L, S

Elanor

da objavim da je inkriminisani zub konacno ispao, sam, juce za doruckom. nocas nam je dosla zubic vila :)
naravno, posto je zubar rekao da zub ne treba da se vadi i da treba da sam ispadne, milena je odbijala sve moje pokusaje da 'poguram' proces.
javicu kad stalna jedinica dodje na svoje mesto, da vidimo koliko mu treba.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

senka

Moje komplikovano najstarije dete nikome nije dalo da mu se približi, tako da su zubi ispadali sami. Elem gornja dvojka nije htela da ispadne, a stalna je krenula da raste i raste i raste i izrasla skroz, a mlečna se podigla gore u desne, tako da smo imali dete ajkulu dobrih 7-8 meseci   :wall:
Molila sam ga da izvadi sam, da izvadim ja, da idemo kod zubara i nije vredelo. Jednom sam vodila srednju sestru kod zubara, išao i on i zubarka nije htela ništa "na silu" samo ga je iz "milošte" stezala za vilicu, onako celom šakom preko usta, kao mazi ga, u povratu kući zub je ispao. Verujem da je to bilo od njenog cimanja preko zatvorenih usta.
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Elanor

Quote from: Elanor on September 28, 2009, 03:08:34 PM
da objavim da je inkriminisani zub konacno ispao, sam, juce za doruckom. nocas nam je dosla zubic vila :)
naravno, posto je zubar rekao da zub ne treba da se vadi i da treba da sam ispadne, milena je odbijala sve moje pokusaje da 'poguram' proces.
javicu kad stalna jedinica dodje na svoje mesto, da vidimo koliko mu treba.
zubic joj je skoro potpuno na mestu (bas je brzo, iznenadila sam se), ali je i dalje kriv :(
cenim da cemo se u dogledno vreme pridruziti mango na temi o protezama.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

V se klati gornja jedinica, ali je ona potpuno ravna sa desnima, kao istrošena, i nema teorije da mi dozvoli da joj ja izvadim
sestra iz vrtića mi rekla da je odvedem kod zubara da joj tamo izvade
sumnjam da će to biti prijatna poseta  :nokti2:

imate li neku preporuku za dečjeg zubara
ja ću pitati ovu moju za odrasle, ona je stvarno mnogo fina
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

cici

Naša u bloku 44 je jako fina i strpljiva sa decom.Rajić se preziva.

Elanor

jano, a da cekate da ipak sama ispadne? nama je zubar rekao da kod njega dodjemo tek ako ne ispadne sam za 3 nedelje. ja sam htela da ga zadavim, ali je bio u pravu covek.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

Quote from: Elanor on October 09, 2009, 04:53:55 PM
jano, a da cekate da ipak sama ispadne? nama je zubar rekao da kod njega dodjemo tek ako ne ispadne sam za 3 nedelje. ja sam htela da ga zadavim, ali je bio u pravu covek.
ma to se i ja mislim isto
idem iduće nedelje ja kod moje zubarke, pa ću je pitati šta misli
njoj koliko vidim ne smeta što se on klati, sem što ih za zagrižljaj ne upotrebljava
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

A da vidiš za zubara u Sokobanjskoj? Kafica je bila veoma zadovoljna, a verujem da imaju iskustva sa nesarađujućim malim pacijentima  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

janavi

nismo bili tamo ne pamtim, al možda bi trebalo :mrgreen: