Main Menu

Domaci film

Started by rafa, September 11, 2009, 10:31:51 AM

Previous topic - Next topic

rafa

Slucajno nabasah na ovo

Kad porastem bicu kengur - Najboljih 20 scena

Kad porastem bicu kengur

Koliko god puta da gledam, vristim od smeha. :rofl: A i Vozdovac. :love32:

Sta vi volite?
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

Ja masu filmova nisam odgledala, a zelela bih :girl_cray:, bas sam jutros mislila da kad dezuram ovde( :crycry:), mogla bih da pogledam neki
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Ja ne gledam domaće filmove  :crazy:

stacka

Ja skoro kao Lani... ne gledam, ne gledam, onda resim nekom da dam sansu i zeznem se :lol:
Doduse, Kengura sam gledala, on mi je ok.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Kafica

Kad porastem biću Kengur je poslednji film na koji sam se smejala bukvalno do valjanja po krevetu :love32:

Volim Varljivo leto 68. Nije lako s muškarcima (gledala sa oš :love32:) Bal na vodi Kako je propao RNR & Munje :)

Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Glitter

ne gledam domace filmove ali Kengura sam gledala i plakala sam od smeha, plakali su i svi ostali oko mene u bioskopu jer sam ga gladala sa jednim deckom koji se jezivo smejao...cuh u jednom momentu komentar `steta...lep decko` :lol: :lol: :lol:

disco2000

Sta vam je, ima dobrih domacih filmova :rofl:

Beatrix Kiddo

Posle Kengura je i Balsa sa terase vikao -  Kaaataariiinaaaa!  :lol: :lol:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

disco2000

Dobar je Kengur :lol: Ma, dobre su i Munje :lol:

Lani

Quote from: Marty Maraskino on September 11, 2009, 11:29:36 AM
Sta vam je, ima dobrih domacih filmova :rofl:

Joj ne znam, ili su mi mračni i depresivni kao npr. filmovi o poslednjem ratu ili su debilni.
Od starih domaćih filmova ima da se probere nešto da valja a ova novija  :pleasantry: produkcija  :pleasantry: mi je bzvz.
Pre neko veče je bio na nekom programu onaj film "Čitulja za Eskobara". Odgledala par minuta pa prebacila, bilo me blam od onih nebuloza u filmu  :crazy:

Glitter

moj zmu je pokupovao gomilu dvdijeva sa domacim filmovima i sit se nagledao...bez mene hvala mu  :D

Elanor

ja u principu volim onaj fazon domaceg filma u kom se sve vreme smejes, a sve vreme ti se grci stomak. cini mi se da je to prilicno autenticno za nas film. istina, sve manje imam zivaca da takve filmove i gledam.

i da, naravno da volim i munje i kengura. ma, volim i tri palme... :lol:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Meni je asocijacija na domaci film "Bure baruta", i to ona scena u kojoj Sergej Trifunovic vice "Mladost mi prodje dok se vi napijete vasih kafa" (ili vec nesto slicno). Bas ovo sto kaze elanor - smejes se, a stomak ti se grci  :crazy:
Ne volim.
Munje i Kengur se ne racunaju  :girl_in_love:, kao ni Andjeli (1 deo), Kako je propao RnR, Davitelj i ostala legendarna ostvarenja  :girl_in_love:

Ajte zene, ne dram'te

Deda

Kad kazes domaci film-prva asocijacija svima je Zikina dinastija  :crazy:
Jedan od onih legendasrnih mi je Tito i ja, njemu uvek mogu da se smejem
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te