Masina za pranje sudova...sta je sve potrebno?

Started by Iva, September 24, 2009, 06:20:40 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Super sugestija. Ima to i Gorenje koju imamo na moru, nisam razmišljala o tome kao kriterijumu. Moja je na izdisaju, a kako smo pre par meseci menjali mašinu za veš, ovde će glavni kriterijum biti cena, u okviru nekih vaših preporuka  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

emge

stacka

I nasa Gorenje ima te pokretne resetke.

Koristimo najcesce DM, ako ne njih onda Somat.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

talas1

Stara je imala resetke koje su mogle da se spuste, nova nema i nekad mi bas zasmeta ali da se preziveti.
Pri izboru mi je bila presudna duzina pranja, 1,5h program na kojem obicno perem. Ne zbog ustede nego me nervira kad pere 3 sata.
Prosla nije imala opciju 1/2 pranja , pri izboru nove sam bas insistirala da je ima i nisam je nijednom koristila  :D.
Imam Ariston, pere solidno, zavisi od tableta i kako slozim sudove, kao i kod stare koja je bila dosta jeftinija od ove.

AnaK

Moja sadašnja je Ariston, 14 godina stara, majstor intervenisao jednom (i to krivicom drugog seta majstora koji su, kad su nešto pomerali, gurlnuli mašinu i pritisnuli neko peklopljeno crevo). Tom prilikom je i rekao da je neka glavna pumpa oslabila, da će nastaviti da slabi, od starosti, i da se popravka ne isplati. Stvarno ne mogu da se žalim  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

AnaK

I kucnuo je čas, posle proučavanja, upoređivanja i preporuka sa interneta, izbor je pao na ovu:

http://ecena.rs/beko-dfn-28321-s-ma%C5%A1ina-za-pranje-sudova-cena
Janko 23.7.2002.

disco2000

Lepo vas služila :clap:

Dacko

A to je već kupljeno, ne samo rešeno? Super, uživajte u novoj drugarici! :clap:

AnaK

Naručila sam, sutra stiže. Mesecima perem sudove na ruke (što delimično, pa sve više i više), ne mogu više. Sad je finansijski trenutak, pa dok ne prođe :lol:
Janko 23.7.2002.

disco2000

AnaK, kako te sluša drugarica?
Mojoj se kraj primakao... :crycry:

AnaK

Jao, savrseno :pljucka: sjajno pere i to na divnoci od programa broj 5 koji traje 58 minuta. Ima i duze programe, i trecu dodatnu prskalicu u nekom programu, za jako zaprljane serpe, ali to jos nije bilo potrebe da isprobavam. Normalno zaprljane serpe su super oprane i bez toga.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Šta je sve potrebno?! Potrebno je malo više uključenog mozga :crazy: Savet - pazite da ne sipate tonu praška za pranje umesto soli za mašinu za sudove :crycry:

Zumbulica

....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

emge

Jao Disco :bighug: jel bilo tesko popraviti tu gresku?