Masina za pranje sudova...sta je sve potrebno?

Started by Iva, September 24, 2009, 06:20:40 PM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Jesu, samo su mi nesto drasticno skuplje od npr. Somat pa ih nisam uzimala u razmatranje.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Pepi

Mi smo našom Candy za 16 kompleta prezadovoljni, lepo mere, a mnogo posuđa stane, čak može i lonac od 12 l.
A tablete trenutno koristim neke Minel, zadovoljna sam. Pre njih Finish i Pur Weiss, takođe su mi ok.

Glitter

Ja ih vazda kupujem na nekoj akciji pa me ogromna pakovanja ne izadju toliko mnogo ali ovde nisam primetila da su nesto skuplja od finish npr. Bas cu da obratim paznju.

Meni su somat bile bas lose na gorenje masinu a znam da i mama nije bila bas zadovoljna na candy

Zumbulica

Kod nas Fairy nisu nikad na akciji, a Somat kad su na akciji bude oko 10 din tableta, priblizno. Meni su ok.

Dacko

Glitter

Meni su te iz dm (zovu se revolution ili tako nekako) bile najbolje

Zumbulica

I ja sam ih dugo koristila, i njih i prasak  :good:

senka

te iz dm su i meni super
u poslednje vreme koristim fairy, kupila u Ist., kod njih su uvek neke na akciji i isplati se
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Deda

Dm  su extra , feri su mi grooozno prale , somat su mi skupe
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

AnaK

Meni DM nisu bile dobre. Dedo, koliko ih plaćaš, sad si me baš zbunila? Ja Somat najčešće kupujem, pojurim akciju, evo trenutno:

http://www.cenoteka.rs/proizvodi/kucna-hemija/masinsko-pranje-posuda

84 komada u Tempu     732,00 dinara, to je 8,7 din/komad.

Najpovoljnije Fairy, ove prve, 65 komada su     22,6 dinara komad.

Janko 23.7.2002.

Deda

Deda

Ijuuuu, ja nikad nisam nasla tako za male pare.a u nekom obicnom malo skupljem najblizem marketu bio mi je oko 40 din kom u kutiji, znam dsa se mm slogirao kad video cenu

Pepi

Ja sve kupujem oko 10 din kom, ili manje. Finish na pijaci, kod onih što donose robuiz Mađarske, Minel u Persu marketima, a Pur weiss ima svoju radnju u blizini.

emge

AnaK, ne znam da li sam napisala, mi smo na kraju kupili Bosch ugradnu - primjedba mi je što dugo pere, prethodna je bila kraća. Ali čini mi se da je tiha i da pere ok.

anelore

Ja mislim da sam kupila te MInel u Veru, bas mi se nisu dobrim pokazale, morala sam po 2 da stavljam.
Za sada najvise koristim Somat.
AnaK, koliko ja znam, Candy i Whirlpool masine jedine imaju opciju da se na donjoj resetki drzaci sklope, tako da mozes po potrebi da ih podesavas ili za tanjire ili za serpe, lonce, velike cinije....Ne znam da li sam jasna, oni drzaci koji obicno sluze da u njih stavis tanjire mogu da se sklope pa onda serpa ili lonac da se lepo stave na ravu povrsinu donje resetke i lepo operu. Meni je to bilo bas znacajno kad sam birala masinu.