Main Menu

Low-cost

Started by Elanor, October 12, 2009, 02:11:44 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

"Wizz Air" od 27. marta uvodi pet novih linija iz Beograda

Mađarska niskotarifna aviokompanija "Wizz Air" uvešće pet novih direktnih linija iz Beograda u okviru letnjeg reda letenja, koji će se primenjivati od nedelje, 27. marta.

Prema podacima sa kompanijskog sajta, "Wizz Air" će sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" leteti do Brisela, Ajndhovena, Geteborga i Stokholma, kao i do Memingena, udaljenog oko 110 kilometara od nemačkog grada Minhena.

Mađarska niskotarifna aviokompanija najavila je i da će otvoriti operativnu bazu u Beogradu.

"Wizz Air" počeo je da leti iz Beograda u junu 2010. godine uvođenjem letova do Dortmunda, u julu su uvedeni letovi do londonskog aerodroma Luton, a od decembru prošle godine mađarskom aviokompanijom od Beograda može da se leti i do Rima i Malmea.

Sorciere

Kupili smo wizz air karte (Memmingen - Beograd) za 250 evra za nas troje!  :clap:
Mogla je i druga kombinacija datuma da se nadje za 125 evra!!!

Nina 23.04.2006.

rafa

wow, to je bas bas super :clap:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

aleks

sad sam gledala cene. za nas cetvoro ( 2 odraslih, dete 4 god i beba), povratna karta 140 evra :nesvest:

Nannnyyyyy, ajde da dodjete!!!!!!!!
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Unabebili

:clap: volem, volem, volem vake informacije  :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

anelore

Quote from: Sorciere on March 22, 2011, 11:22:29 AM
Kupili smo wizz air karte (Memmingen - Beograd) za 250 evra za nas troje!  :clap:
Mogla je i druga kombinacija datuma da se nadje za 125 evra!!!
Mi smo nasli i za 90 dinara u jednom pravcu i 1090 u drugom - ukupno oko 3500 za dvoje, u maju. Samo nemamo za smestaj u Minhenu.  :girl_cray:

Unabebili

Quote from: anelore on March 22, 2011, 12:57:46 PM
  Mi smo nasli i za 90 dinara u jednom pravcu i 1090 u drugom - ukupno oko 3500 za dvoje, u maju. Samo nemamo za smestaj u Minhenu.  :girl_cray:

Ma mora da ima nesto povoljno, sigurna sam.
Izguglacemo nesto  :innocent:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Unabebili

zelena

Pomoc, ako ima neko da mi izbunari sto povoljnije karte Dubrovnik-Hannover, za jun  (sredina ili kraj, nije bitno, samo da nam se zavrsi skolska godina) , trebaju nam povatne i ostali bi 7, 10 dana, moze i 15. (imamo smjestaj)  ili da mi preporuci neku njem. niskobudzetnu komp. koja leti za ove krajeve. Za Pg znam da nemam neki izbor, a za Dubrovnik je mnogo bolja situacija u toku sezone.  :flower: 
Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

maripoza

Nema Dubrovnik-Hanover direktan let, cak su najcesce varijante sa 2 presedanja, tako da ti preporucujem da gledas od Dubrovnika preko Zagreba/Beca/Minhena/Frankfurta, a mozes onda da uzmes u obzir i iz PG preko Beca.
Iz Dubrovnika moze da se nadje karta do 200 E (povratna), ali sa dva presedanja. Pretresi Croatia Airlines u kombinaciji sa Lufthansom/Germanwings-om/Air Berlin-om, ili da gledas od Beca Austrian Airlines, a do Beca da vidis da li je povoljnije iz Dubrovnika ili iz Podgorice. S obzirom na to da su vecinom 2 presedanja (ponekad moze da se potrefi i samo jedno, barem u jednom pravcu), kombinacija je dosta, pa ih treba sve pretresti rucno (neke kompanije samo na sopstvenom sajtu izbacuju karte sa popustima, a na sajtovima pretrazivaca letova ne), iz svakog grada ponaosob, plus uzeti u obzir opsege datuma (jer se desi da za jedan datum imaju 3 puta jeftiniju kartu nego za neki drugi). Dakle, pocni s potragom odmah. :lol: Ja za takva putovanja, kad imam vise varijanti za mesto polaska ili kad svakako nema direktnog leta, krenem da trazim mesec-dva unapred i drndam po netu skoro svaki dan.
Old enough to know better, but too young to care.

Elanor

nasla sam ga, nasla sam ga, znala sam da mora da ima direktan let :clap:
mislim da hanover - dubrovnik lete samo nedeljom.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

zelena

Elanor,super, hvala!  Maro, znala sam da ima direktan let, ali ne i koja je komp., pretpostavljam da lete samo u ljetnjoj sezoni.
Meni je super sto mogu da  se orjentisem iskljucivo po karti. Odlucili smo da idemo, imamo tamo svekrov stan prazan citavo ljeto, a bez obaveza smo. jedino bi mi  to presj. tesko palo zbog djece.

Martin  17.04.2002.
Jana     10.08.2006.

maripoza

Svaka cast, Elanor! :clap: A nije ni skupa karta, ispada manje-vise isto kao i ovo sa presedanjima.
Odlicno, Zelena, ovo ce vam biti laganica, a tamo da se nauzivate.  :girl_in_love:
Old enough to know better, but too young to care.

Praslin

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Despina

Moze jos malo pomoci, mi bi nekako da se dovucemo do iz Trondheima/Osla do Sarajeva oko 18.juna. Padam u nesvjest od cjene karata u tom periodu. Ne znam vise ni sta sam gledala, sve mi se zbrckalo :crazy:
A, L, S