Main Menu

Recepti iz "A sta cete da rucate"

Started by :ph34r:, October 21, 2009, 08:57:53 AM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Ajme meni, da to je to što sam letos jela na moru.  :clap:
Hvala draga na receptu puuno.  :kiss1:

rafa

Dedo, ne znam za koliko je osoba  :lol: ali ga bas puno ima, sigurno za dva dana. Ne moze mnogo da se jede, jako je.
Cici, ne na kolutice, vertikalno tj uzduz tikvice i pl paradajz. Ipak mora da se przi.
Krompir na krugove po sirini, ali deblje nego za nasu srpsku krompir-musaku. Sta ja znam, 7-8mm. :rofl:

Enjoy  :balavi:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

7-8 :blink: to u moju serpu tako debelo nece ici :lol:
Hvala :kiss1:

AnaK

Quote from: rafa on September 29, 2012, 03:02:46 PM
Grcka musaka - smrt u diskoteci  :rofl:

Redjati: krompir, tikvice, dva reda pl paradajza (njega treba da je vise od tikvica), paprike sporadicno
Preko toga sipati izdinstano meso. I preko toga besamel.
U rernu, pa zapeci 20-30 minuta.

Nešto gledam recepte, pa do ovog stigoh. Ređanje me zbunjuje, ide povrće pa odozgo meso, nema ono - meso u sendviču od povrća?
Janko 23.7.2002.

Lani

rafa

Quote from: AnaK on December 16, 2013, 01:55:12 AM
Nešto gledam recepte, pa do ovog stigoh. Ređanje me zbunjuje, ide povrće pa odozgo meso, nema ono - meso u sendviču od povrća?

Nema, mozes evenutalno red pl paradajza, tikvice, pa opet red plavog paradajza, pa onda meso.

Tog besamela odozgo treba da bude dosta - bar jedan prst debljine, I malko vise  :rofl: pa to onda lepo pokrije meso.  :kiss1:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

cici

E moram da podignem temu bas. Pravila sam Rafinu musaku Smrt u diskoteci sa malim izmenama, potpuno nenamerno. Krompir sam zaboravila da prorpzim a papriku sam skroz zaboravila da stavim i redjala sam dva reda povrca i mesa, dakle kao klasicnu musaku. Odlicno je, sledeci put samo jos vise zacina da stavim, sad sam bila prilicno skrta, nekako bas trazi zacine. Deca odusevljena i meni se bas dopalo, i drugaciji je ukus nego klasicne musake.

cici

Quote from: cici on September 29, 2012, 11:58:16 PM
7-8 :blink: to u moju serpu tako debelo nece ici :lol:
Hvala :kiss1:
I samo da potvrdim da u moju serpu islo mnogo tanje :lol:

AnaK

Pa sjajno  :clap:

I hvala što si digla temu, sad prelistah, svašta smo pravile  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Jesmo, sad listam i druge teme. Bas odavno nisam ni ja nesto kuvala. Poslednjih nedelja sve jedno te isto pa u krug, malo bih da promenim. Deca konacno jedu manje vise sve. Sofija nije ni primetila da je bilo patlidzana u musaki a Andrija trazio da ga stavim, probao kod drugara pa mu se dopalo.

AnaK

U čast podizanja teme, kupih sve za Laninu musaku od belog mesa, s prve strane. Pa kad krenem redom :lol:
Janko 23.7.2002.

disco2000

Okrenula sam pocetnu da vidim taj recept i naisla na belo meso + kolut mocarele preko, pomislih - e, ovo je dobar spisak za kupovinu :rofl:

AnaK

Degustirali, odlična je  :clap: Mm apeluje da se pravi jednom nedeljno :lol: sumanute zahteve razmaženog Janka me sramota i da pišem  :wall: a mene najviše zanima kakva će biti hladna, odlično bi mi bilo da mogu na posao da nosim kao proteinski ručak  :turpija:
Janko 23.7.2002.

Glitter

sad da vidim kaka je ta musaka, i meni treba nesto za pakovanje ruckova koji mogu da se jedu topli i hladni