Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

Nanny Ogg

I mi kupili  :pleasantry: Harija.
Sasvim se slazem da je to za bioskop, ali u mom selu bioskopa nema, tako da moramo da se dovijamo  :innocent:

Inace, posto nas je porodicno zahvatilo Hari Poter ludilo, pre neki dan smo pravili maraton od prva tri dela  :girl_haha: Od toga je V. odgledala skoro ceo prvi i delice treceg koji nisu strasni  :girl_haha:

Uskoro nas ocekuje nastavak maratona i bas se radujem  :girl_smile:

Ajte zene, ne dram'te

Elanor

Quote from: Sorciere on July 13, 2009, 10:59:21 AM
Elanor, filmove u bioskopu gledas na francuskom ili engleskom?
na engleskom, s titlom na dva jezika (ov - original version, dub nl-fr). ovo je briselska specijalnost, u ostalim mestima su titlovi samo na jednom jeziku. naravno, za skoro sve filmove u bioskopima postoji i vf (version francaise), ali priznajem da do sada nisam upoznala nijednu osobu koja to gleda (a da nisu u pitanju crtani, naravno).
crtane gledamo na francuskom  :girl_cray:

Quote from: Nanny Ogg on July 13, 2009, 10:59:58 AM
Sasvim se slazem da je to za bioskop, ali u mom selu bioskopa nema, tako da moramo da se dovijamo  :innocent:
sramota  >:(
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Quote from: Elanor on July 13, 2009, 11:21:19 AM

Ma..bolje ni da ne pocinjem...uvek sam nesto izmedju  >:(:crycry: kad se zapodene ta tema..Imali smo bioskope, filmski festival, muzicke festivale, bili grad, bre, a sad... >:( :crycry: >:( :crycry:

Ajte zene, ne dram'te

Sorciere

Quote from: Elanor on July 13, 2009, 11:21:19 AM
na engleskom, s titlom na dva jezika (ov - original version, dub nl-fr). ovo je briselska specijalnost, u ostalim mestima su titlovi samo na jednom jeziku. naravno, za skoro sve filmove u bioskopima postoji i vf (version francaise), ali priznajem da do sada nisam upoznala nijednu osobu koja to gleda (a da nisu u pitanju crtani, naravno).
crtane gledamo na francuskom  :girl_cray:
Ovde su SVI  filmovi sinhronizovani na francuski. Tu i tamo se provuce neki na engleskom...
Mislim da cu Harija da gledam na francuskom... (obzirom da knjigu znam napamet nadam se da cu moci da uzivam... i pored f...ing francuskog  :D).

Nanny, samo da mahnem u znak dubokog razumevanja. To sto se Nisu desava je odvratno. Ja sam vise  :crycry: nego  >:(.
Nego, cula sam da Kusturica (valjda je on u pitanju) planira izgradnju nekog bioskopskog centra (preko puta Banovine) na drugoj obali Nisave (sada je tu parking). Znas nesto o tome?
Nina 23.04.2006.

Nanny Ogg

Quote from: Sorciere on July 13, 2009, 11:33:25 AM
Nanny, samo da mahnem u znak dubokog razumevanja. To sto se Nisu desava je odvratno. Ja sam vise  :crycry: nego  >:(.
Nego, cula sam da Kusturica (valjda je on u pitanju) planira izgradnju nekog bioskopskog centra (preko puta Banovine) na drugoj obali Nisave (sada je tu parking). Znas nesto o tome?
:unknw: prvi put cujem
Daj Boze da je tacno

A sto se tice  :crycry: vs  >:( , to je valjda sto si daleko..Ja sam ovde maltene svakodnevno gledala kako nam grad polako, ali sigurno, tone i propada, i zato sam ne  >:( nego... :girl_devil: al to je stvarno posebna tema

Ajte zene, ne dram'te

Xe

Quote from: Elanor on July 13, 2009, 10:49:06 AM
ja cu harija potera gledati u bioskopu :) greota je takve filmove gledati kod kuce. verujem da je ok, hari poter knjige su jako filmicne.

inace, primetila sam da skoro uopste nemam zivaca da gledam nesto kod kuce, bilo s dvd-a, bilo 'kupljeno', nikad ne zavrsim film do kraja :(
Mi vise nemamo bioskop  :crazy:
Imamo neko malo cudo u sportskom centru, u koje ne mozes ko covek ni da sednes.  :crycry:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Elanor

xe, ni vi :o
o, boze :(

Quote from: Nanny Ogg on July 13, 2009, 11:40:52 AM
A sto se tice  :crycry: vs  >:( , to je valjda sto si daleko..Ja sam ovde maltene svakodnevno gledala kako nam grad polako, ali sigurno, tone i propada, i zato sam ne  >:( nego... :girl_devil: al to je stvarno posebna tema
znam pricu mm-a kako se njegov gradic pretvorio u selo (selendru) koje je sada :(
ali zaista nisam mogla da zamislim da se to desava s nisem, na primer :no:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Nanny Ogg

Desava se sa svim gradovima koji nisu Prestonica :hm:, sa maaaaalim izuzetkom Novog Sada, koji jos uvek odoleva

Ali sad stvarno necu vise, ovo je tema o filmovima, pa neka tako i ostane :)

Ajte zene, ne dram'te

Dusica

Odgledala sinoc "17 Again" i onaj mali Zac Efron me je odusevio, em je sladak em je dobar glumac :)
Moze da se gleda, prava letnja lagana komedija :)

Bebel

Meni bas nedostaju odlasci u bioskop. Poslednje sto smo gledali u bioskopu je Public enemies. Bas mi se svideo, cak i nacin na koji je sniman. A pre toga...ne secam se kad sam bila u bioskopu. Mislim da je Azdaha bila
Lav 05.10.05.

Beatrix Kiddo

Quote from: SC on July 12, 2009, 07:08:54 PM
Moze li neko da mi preporuci dobru komediju?
Ja sam gledala The hangover, i bas mi se svidio (mrzim kad komedije u stvari nisu smijesne, ali ovaj jeste  ;) )
Quote from: Sorciere on July 13, 2009, 10:59:21 AM
Elanor, filmove u bioskopu gledas na francuskom ili engleskom?

Gledanje filmova kuci kod mene je ovako: kad ubacim Ninu u krevet i sve zavrsim i pustim film. Tako nastaje i moj kriterijum za filmove. Ako se ne uspavam tokom filma - dobar film.  :girl_haha:

Meni to nije mjerilo, jer me svaki film uspava, a gledala sam i pocetke dobrih filmova (a prespavala ostatak  :-[  ) , pa sam prestala da gledam filmove kad klinci legnu
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

disco2000

Evo dve dobre, odlicne komedije, jedna sa horor tematikom, SHAUN OF THE DEAD, zombiji :love32: a druga sa policijskom-triler tematikom, HOT FUZZ, ista ekipa, super zabava.

Xe

Meni nedostaje letnji bioskop, kao i prikazivanje ciklusa filmova :(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Despina

Gledala Push,preporuka ne gledati :)
Knowing, nista posebno.
A, L, S

rafa

Jel vi mene zezate ili  Nisu i NS nema bioskopa?  :hm:

HP cu ostaviti za veliki ekran. Imamo sve do sada na dvdju i to originale, cuvam ih ko ikone.  :rofl: gledali sto puta, deca ipak najvise vole prvi.  :girl_haha:

A ja treci.  :girl_in_love:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception