Main Menu

Filmovi

Started by Padre, April 30, 2009, 08:36:03 AM

Previous topic - Next topic

DekiTaja

Quote from: DekiTaja on June 21, 2009, 09:05:02 PM
Baš sam danas odgledao Knowing.
Moram da priznam da me nije ostavio ravnodušnim. :)
Verovatno je moja krivica što se nisam izrazio ocenom na skali od 1 do 10 ili slično, nego sam upotrebio manje razumljivo poređenje za Knowing. :D
Imam osećaj da moja ocena ovog filma deluje preterano pozitivno ostalima, verovatno zbog "kratkog poznanstva" i moje slabije aktivnosti na forumu.

Jel ko gledao The Day the Earth Stood Still? E pa ja jesam. A ako me neko pita to isto kroz nekoliko meseci, verovatno se ni neću setiti, jer me je film u potpunosti ostavio ravnodušnim. Znači, skalarno, ocena Knowinga bi bila nešto preko 5 na skali od 1 do 10. Nisam oduševljen, ali nisam ni nezadovalja. Tek nije loš.

Izvinte zbog nesporazuma...  :-[

disco2000

Tacno tako, podjednako su nebitni, mozda je Knowing nebitniji, valjda zbog kastinga :mrgreen: nema Jennifer Connelly :love32:

Despina

Gledala the hangover, nije los ima par fora :rofl:
A, L, S

DekiTaja

Roundup proteklih nekoliko nedelja...

• Angels and Demons - Gledao, nisam čitao knjigu. Pa dopao mi se. Dobra glumačka ekipa, dobra atmosfera i ritam.
    Na skali od 1 do 10: 6 i nešto sitno...
  • Land Of The Lost - Jedna od "manje loših" komedija Willa Ferella u poslednje vreme. Blentavo ali interesantno.
    Na skali od 1 do 10: Oko 5, možda malčice preko...
  • Start Trek - Nikad nisam bio "treki" ili zaluđen Ratovima zvezda. Uvek su me obe te priče malo smarale ali sam ih gledao. Na posletku ipak sam ljubitelj SFa. Ovaj put moram da priznam da mi se film baš dobio. Sve se oslanja na poznati "svet" i likove, ali ne smara geekovskim dijalozima i sl. već razbija ST kliše i zalazi u domen brze avanture napunjene akcijom i humorom, s mrvicom cinizma.
    Na skali od 1 do 10: Solidna semica.
  • Terminator Salvation - Film malo kuburi oko priče, gomila stvari je nabacana bez nekog razumljivog reda, ali je film zabavan (šta ću kad sam slab na SF? :D ). Najzad je Švarci naleteo na žešćeg baju od sebe... :)
    Na skali od 1 do 10: 5 i po.
  • Watchmen - Zack Snyder! Stvarno obožavam kako čovek snima. Zanatski gledano film je fantastično napravljen. Estetika i atmosfera - čista desetka. Najslabija strana filma - priča. Iznenadio me je nivo brutalnosti. U pojedinim scenama nadmašuje i 300.
    Na skali od 1 do 10: ipak sedmica.

disco2000

Uh, Salvation, kako bih rado to, tj. :mrgreen: gledala u bioskopu :setan uzdah:

Despina

Hari Poter pa onako, nista narocito, Public enemies :mda: osim JD koji mi je drzao paznju ravno pola filma drugu polovinu sam prespavala :shout:
A, L, S

Sorciere

Meni se dopao Hari Poter. Koliko je knjiga mracna ocekivala sam katastrofa film... Nije los (bar meni a mozda i nisam objektivna posto sam istinski fan Harija Potera).
Nina 23.04.2006.

miroslavu_ruka_podrhtava

Је ли неко гледао "The Bucket List" (код нас "Листа жеља) са Jack Nicholson & Morgan Freeman?

Ја сам прексиноћ одгледао документарац "Кад Мики каже да се боји - ко су јунаци Џонијевих пјесама". Одличан!

maripoza

Quote from: miroslavu_ruka_podrhtava on August 12, 2009, 04:35:31 PM
Ја сам прексиноћ одгледао документарац "Кад Мики каже да се боји - ко су јунаци Џонијевих пјесама". Одличан!

Gde si gledao, na TV-u?
Moracu da probam da nadjem na netu. :)
Old enough to know better, but too young to care.

DekiTaja

Quote from: maripoza on August 12, 2009, 04:45:41 PM
Gde si gledao, na TV-u?
Moracu da probam da nadjem na netu. :)
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

maripoza

Fala, Tajo. :) Skidam cim dodjem kuci.
Old enough to know better, but too young to care.

Xe

Quote from: miroslavu_ruka_podrhtava on August 12, 2009, 04:35:31 PM
Је ли неко гледао "The Bucket List" (код нас "Листа жеља) са Jack Nicholson & Morgan Freeman?
Spremila da pogledam s kumom, stoji vec mesecima, ne stizemo  :-[
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

disco2000

Good German - prica je zaista osrednja, ali je film fenomenalno retro uradjen. Sjajno!

miroslavu_ruka_podrhtava

Quote from: DekiTaja on August 12, 2009, 05:27:32 PM
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ја сам га скинуо са http://rapidserbia.com.

Glitter

pa to mu dodje valjda isto  zar ne?