Informacije o sniženjima, rasprodajama, itd.

Started by Pepi, April 30, 2009, 12:00:01 PM

Previous topic - Next topic

Pepi

Mogli bi ovde da podelimo informacije gde su aktuelna sniženja, rasprodaje...

Kod Cvetka, u Bulevaru, u radnji orient emporium je veliko sniženje, suknje su 450 din, tunike 450, košulje 650...Takođe su na sniženju i stolnjaci, prekrivači...

Takođe u Bulevaru, na Lionu, otvoren je outlet Enci Menci.

linga

Lani

Bila sam danas u Turbo limaču na B. Kosi.
Oni i dalje imaju ono super sniženje od 30% za sve koji imaju Magma karticu. Traje do kraja novembra ali verujem da će ga produžiti, kao što su i dosad radili.
Ostali TL imaju sniženje od 21% samo kod ovih mislim da je ovo od 30.

cici

A što su sve stvari poskupele, mislim na garderobu, na svemu je nalepljena druga cena.Tako da o sniženju nema ni govora.

Glitter

u nekoj od onih ogromnih radnji u uscu...Konig nesto, videla sam divne braon ESPRIT patike za 2000 i to ostao jedan par 36 broj
ima ok obuce sve ostalo po jedan broj, lacosta patika, cizama....

anelore

Quote from: cici on November 22, 2010, 08:20:59 AM
A što su sve stvari poskupele, mislim na garderobu, na svemu je nalepljena druga cena.Tako da o sniženju nema ni govora.
Da, ja juce kupovala bratanici MM poklon za rodjendan - na nekim Urban Republic majcama za devojcice stoji cena od 899, ali i cena od 649 dinara, pitamo na kasi, zena prevrne ocima, uzdahne i kaze da su to stare cene, i da su majce poskupele. Ali zato sam joj nasla super jaknu, nije kaputic ali je od tog materijala, prljavoroze boje. O istom trosku sam kupila i neku posteljinu za Vidu. Nosim se mislju da vec sada y TL i pokupujem deo poklona za Novu Godinu, ima bas puno slagalica, cene su od 300 do 500-600 dinara, i jos nekih stvari kojima su cene bas korektne, narocito sa snizenjem - koje iznosi 21% za one koji imaju karticu.

Lani

Ne znam za odeću, ja sam kupovala igračke, kupila sam već dosta novogodišnjih poklona za raznoraznu dečicu.

linga

Razocarao me izbor igracaka u Tl, valjda ce skoro nabaviti nesto novo. Da li jos ima negde Tomas kompleta, Aki bi to za rodjendan?

Nije snizenje, ali ona Radnja kod Cvetka Ella *Pepi mi je otkrila* ima bas fine carape, decije pamucne su 260 dinara, ja placala po 500 pre neki dan na drugim mestima  :crazy: i kupila sebi mikrofiber 70 den i to peticu *zbog tibe  :girl_blum: isto oko 260 din. Pamucne  termo dokolenice za decu 160 din, leeepe  :love32:

Tchi

Vidjala sam ih u Aksi, u TL u poslednje vreme ne, pre mesec dana smo uzeli za ng poslednji komplet koji je ostao u uscu od originalne cene preko 6 hiljada izasao nas je oko 3 sa vec spustenom cenom i 21%

jel

jupi  :clap: za temu
meni radnja Domino neprevazidjena  ;) kod beogradjanke, u bulevaru preko puta tasa, pravnog...
imaju i outlet u golsfortijevoj
jedino sto nema brojeva...
My name is Luton, Robin Luton :lol:

Saska

meni je ta radnja bila jedna od omiljenih dok sam radila u bulevaru :clap:

Glitter

Ja sam otkrila immo centar, znam žmureći da se odvezem tamo :lol: i po kiši i po mraku :turpija:

cici

Glitter

Katrin u Rodi ima neku vikend akciju, od petka do nedelje, -40% na garderobu i -30% na kapute i jakne

Ivanjuška

nije snizenje ali kad spomenuste domino radnju

kupih proslog meseca tamo dvoje fantasticnih gumenih cizama..... ima raznoraznih, cena je malo jaca, od 3200 do 3500 dinara, ali ima modela da se raspametis

uglavnom, gde god da krenem svi pitaju gde sam ih uzela  :girl_haha: